HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
diğer oyunlarda 144 fps üstü mü alıyorsunuz.Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum belli oluyor bence alakası yok hocam
diğer oyunlarda 144 fps üstü mü alıyorsunuz.Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum belli oluyor bence alakası yok hocam
Değişiyor genelde üstü oluyor ama çok daha akıcı oluyordiğer oyunlarda 144 fps üstü mü alıyorsunuz.
Motion blur için gelişmiş grafik ayarlarını açmanız gerekirmotion blur ayarını bulamadım vallaha çok garibime geldi böyle bir sorun
Dediğiniz gibi motion blurı kapattım 60 hz de denedim değişen bir şey yok kafayı yemek üzereyim.Motion blur için gelişmiş grafik ayarlarını açmanız gerekir
Nasıl açabilirim oyun türkçe de teşekkürlerFreesync veya G-sync açık mı?
Kapalıysa açınız.
Monitörün menüsünden açacaksınız desteği varsa.Nasıl açabilirim oyun türkçe de teşekkürler
desteği var ama uygulama da bulamadımMonitörün menüsünden açacaksınız desteği varsa.
Monitör + AMD veya Nvidia yazılımından açmanız lazım.desteği var ama uygulama da bulamadım
uygulama ayarına freesync yazdığımda monitörün modeli karşıma geliyor aktifleme tuşu yok hocamMonitör + AMD veya Nvidia yazılımından açmanız lazım.
Kanka baya zaman geçmiş ama sorun neymiş bulabildin muuygulama ayarına freesync yazdığımda monitörün modeli karşıma geliyor aktifleme tuşu yok hocam