𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼°
80+ Silver
bu elemanın videolarını ne zaman izlesem aynısını düşünüyorum cyberpunk videolarındaki ayarları yapıyorum aynı ekran kartı ile alakası bile olmuyor oynadığım ile gördüğümünBende mi sıkıntı var anlamadım
Şu videonun 1080p ve 2k aynısını yapıyorum biraz olsun düzeliyor ama yine videodaki gibi net değil hafif bi bulanıklık var ve yerler taşlar falan bozuldu resim ekliyorum bilgisayardan şüphe etmeye başladım
Monitör kaynaklı dicem alakası yok anlamadım rdr 2 de mi sorun var dünden beri uğraşıyorumbu elemanın videolarını ne zaman izlesem aynısını düşünüyorum cyberpunk videolarındaki ayarları yapıyorum aynı ekran kartı ile alakası bile olmuyor oynadığım ile gördüğümün
Rdr'de çözünürlük ölçeği denen bir şey var onu 1,75X ya da 2X yapın videodaki gibi duracaktır.Bende mi sıkıntı var anlamadım
Şu videonun 1080p ve 2k aynısını yapıyorum biraz olsun düzeliyor ama yine videodaki gibi net değil hafif bi bulanıklık var ve yerler taşlar falan bozuldu resim ekliyorum bilgisayardan şüphe etmeye başladım
1.25 de bile düzeliyor.Rdr'de çözünürlük ölçeği denen bir şey var onu 1,75X ya da 2X yapın videodaki gibi duracaktır.