Neler Yeni

RDR 2 Nasıl bir oyun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yusuf Gugen
RDR 2 oynayanlar için soruyorum, bir kesim at sürme oyunu derken diğer kesim öve öve bitiremiyor, peki siz ne düşünüyorsunuz?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beni ilk 2 saat baydı. Sonra arkadaşların tavsiye ile bir daha oynayacağım. Sende eğer 2 saate sıkılırsan 2-3 saat daha oyna. Herkes seviyor.

fear02

80+
Hikayesi inanılmaz şekilde oyuna bağlıyor. At sürme evet biraz fazla ama o atı sürmesi bile çok zevkli oyunun her karesinden ayrıntı ve kalite akıyor oynamanı kesinlikle tavsiye ederim

Thadox

80+ Bronze
RDR 2 oynayanlar için soruyorum, bir kesim at sürme oyunu derken diğer kesim öve öve bitiremiyor, peki siz ne düşünüyorsunuz?
Eğer ingilizcen iyi değilse Türkçe yama yapmadan oynama. Çok basit youtube da videoları var. Yama dosyasını alıp gerekli yere sürüklüyorsun bitiyor. Online kısmında ban sebebi vs değil merak etme. Oyun direkt ultra ayarlarda oluyor onu en iyi performans ve en iyi görüntü olacak şekilde ayarlarsan daha keyifli olur senin için (bunun için de rehber videolar var ama uğraşmam dersen ayar değiştikçe ne kadar video belleği harcadığını gösteriyor sol üstte).

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
Her anından keyif alınması mümkün bir oyun olarak görüyorum ben. Açık dünya oyunlarını sevenler için özellikle.

JSezar

80+ Silver
at sürme oyunu :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Çöp yazıp kavga çıkartmak vardı :D
Çok iyi oyun dostum oynadığım en iyi oyunlar arasında ilk 3te hikayeli oyun seviyorsan kaçırma.

Top Bottom