ha iyi o zaman bazıları algı yapıyor galibaŞahsen RDR2'yi 2 kez bitirdim. Ancak dediğiniz gibi olmuyor. Şu anda deli gibi CS2 oynuyorum.
Cs2 Ile RDR2 çok farklı oyunlar kankaŞahsen RDR2'yi 2 kez bitirdim. Ancak dediğiniz gibi olmuyor. Şu anda deli gibi CS2 oynuyorum.
Dediğim gibi seriye tamamiyle benliğimle bayılmış birisi olarak şu anda böyleyim. Her şeyiyle güzel bir yapım. Oyun değil bildiğin bir şaheser. Her bir karakterin kendi yaşamı var ve bu oyuncuya düzgün bir biçimde anlatılıyor da gösteriliyor da. Demek istediğim bir yapım & oyun ne kadar iyi olursa olsun neticede illa bir noktada insan sıkılıyor. Evet karakter tasarımları, senaryo, anlatı, çevre etkileşimi, hikayeye etki, canlı yaşam gibi gibi konuları en iyi işleyen bir yapım. Ama insan bir yere kadar oynar ya. 2. Kez bitirmemin üstünden 6 aydan fazla geçti 3. Kez oynayacağım günü bekliyorum.Cs2 Ile RDR2 çok farklı oyunlar kanka, RDR2'den sonra, aynı türde olan bir açık dünya oyunu boş, üzerine uğraşılmamış gelebilir. Yani RDR2'den sonra CS, LoL vs oynarsınız tabii, ama mesela bir AC Valhalla oynadığınızda, oyunun dünyasına uğraşılmadığını, içinin kaliteli şekilde doldurulmadığını hissedebilirsin. Hissetmeyedebilirsin, değişir.
Marjinal görüşlerin oyun dünyasındaki kolunu oluşturanlarca ortaya attığı bir efsane. Rockstar da bunun ekmeğini yediği için 10 senede bir oyun çıkarıyor.RDR 2 oynadıktan sonra başka hiçbir oyun oynayamama şeysi herkeste geçerli mi diyolar işte rdr2 oynaıdm ondan sonra başka bişey oynayamadım vs vs gercek mi
Rdr 3 ve GTA 7yi torunlarımız oynayacak herhalde ;DMarjinal görüşlerin oyun dünyasındaki kolunu oluşturanlarca ortaya attığı bir efsane. Rockstar da bunun ekmeğini yediği için 10 senede bir oyun çıkarıyor.