Biliyorum, Torrent çok farklı işlere de yarıyor.torrent korsan değil anlayın
korsan olan crack dır
Ayağini yorganina göre uzat diye ne güzel demiş atalarimiz40 lira yuvarlama be oyunun fiyatı "indirim" ile 140 TL ye düşmüş normal fiyatı sitesine değişkenlik gösterse bile yaklaşık 200-250 TL (buna keyleri garantili olmayan ucuza key satan siteleri dahil etmiyorum ki zaten sizler de yapımcıyı desteklemek için orjinalini alırım diyorsunuz) birçok oyunun fiyatı bu meblağlarda geziyor bir sefer PC alabilen kişi ha bire orjinal oyun alabilecek parayı nerden bulsun ?
Bende indirimde alıcam valla cd project red firmasını çok seviyorumBeyler RDR2 yi boşverin asıl Cyberpunk alın. Adamlar Türk oyuncuları gözü gibi seviyor valla. Ona da herkes crack yaparsa olmaz. Çıktığı gibi oynamayamayız belki ama indirimde vs alalım
epıc games saolsun o da olmasa valoant harıcı oyun oynayamayacağımAyağini yorganina göre uzat diye ne güzel demiş atalarimiz
O bahsettiğimiz insanlar ayağını yorganına göre uzatırsa ya uzatıcak bişey bulamaz, yada oynayacak oyunAyağini yorganina göre uzat diye ne güzel demiş atalarimiz
hayırlı olsun şimdiden. Kanka olay onları sevmemiz değil bence ya onların bizi sevmesi. Witcher olsun Cyberpunk olsun adamlar binlerce diyaloğu Türkçeye çeviriyor inanılmaz bir şans bu. Diğer firmalar geleneksel çince çince normal çince falan yapıp Türkçe yapmıyor. CD Project Red e tam destekBende indirimde alıcam valla cd project red firmasını çok seviyorum
Eğer Cyberpunk ülkemizde çok satarsa bence gelecekteki oyunlar Türkçe gelebilir.hayırlı olsun şimdiden. Kanka olay onları sevmemiz değil bence ya onların bizi sevmesi. Witcher olsun Cyberpunk olsun adamlar binlerce diyaloğu Türkçeye çeviriyor inanılmaz bir şans bu. Diğer firmalar geleneksel çince çince normal çince falan yapıp Türkçe yapmıyor. CD Project Red e tam destek
249*cyberpunk 259 TL sanırım değil mi