SleepyCat
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Fiyatını gerçekten hakeden bir oyun bu kaç aydır alamıyorum ya.RDR 2 kırılmış tüm beleş oyuncu kardeşlerime hayırlı olsun : ( (Crack Watch sitesinden bakabilirsiniz)
Fiyatını gerçekten hakeden bir oyun bu kaç aydır alamıyorum ya.RDR 2 kırılmış tüm beleş oyuncu kardeşlerime hayırlı olsun : ( (Crack Watch sitesinden bakabilirsiniz)
cd project red gibi adam gibi adam firmaların oyunlarını parayla alırım ama Rockstar gibi türkçe yamaları engelleyen bir firmanın oyunlarını hayatta parayla almam net cafeye haber vereyim bari kırıldığını herif yüklesin
Hocam bizede yazarsanız eğer indiriceğimizden değil merakHeçkır gibiyim hangi siteden indirildiğini keşfettim ama tabii ki indirmeyeceğim
ban sebebiHocam bizede yazarsanız eğer indiriceğimizden değil merak![]()
herifler spam yağmuruna tutmuş site adminleriniHocam bizede yazarsanız eğer indiriceğimizden değil merak![]()
e oyun 119GB66 GB mış indirme boyutu
sizin gibi her insan ayağını yorganına göre uzatamadığı için crack oyunlara başvuruyor ve siz de onları kötülüyorsunuz anlamak istemiyorsun galiba ?Ayağini yorganina göre uzat diye ne güzel demiş atalarimiz
e oyun 119GB
A böyle 119gb bu terslikte bir iş var
KAKTÜS ADAM bee
küçükken çok oynardım bu oyunu :,(