Neler Yeni

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Quantic dream ve CD project red i çok seviyorum iki firma da adamdır

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ayağini yorganina göre uzat diye ne güzel demiş atalarimiz
Çünkü o zaman torrent yoktu.
asgjlajksgas
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteyen kırık indirir isteyen parasıyla satın alır. Varsa günahı sevabı o kişinin boynuna sana ne?
Herkes kendi açısından bakıyor 70tl gta5e verirken versem mi diye düşürken o sistemi kaldıracak pcsi varsa parasıda vardır diyorsa ülkenin şuan olduğu konumun gayet normal olduğunu anlayabiliyoruz evinizde buzdolabı varsa rdr2 alacak paranız vardır arkadaşlar...

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
hocam kaç cigolayt

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
66GB olan repack versiyon, eğer internetiniz hızlıysa repacklenmemiş versiyonunu indirin. Çünkü bunu açması 1-2 saat veya üzeri sürebilir. Güvenlik korumaları da ortadan kalktığına göre normalden daha az kaynak tüketecek oyun ama bi' hırsıza güvenmeden önce 2 kez düşünürdüm ben olsam.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çünkü o zaman torrent yoktu.
asgjlajksgas
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes kendi açısından bakıyor 70tl gta5e verirken versem mi diye düşürken o sistemi kaldıracak pcsi varsa parasıda vardır diyorsa ülkenin şuan olduğu konumun gayet normal olduğunu anlayabiliyoruz evinizde buzdolabı varsa rdr2 alacak paranız vardır arkadaşlar...
o yönden bakmamalıyız bence adamın rdr 2 oyynamak için güçlü bir sisteme ihtiyacı var ve güçlü sistemi alabilen kişi oyunu da alabilir diye düşünüyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
o yönden bakmamalıyız bence adamın rdr 2 oyynamak için güçlü bir sisteme ihtiyacı var ve güçlü sistemi alabilen kişi oyunu da alabilir diye düşünüyorum
Güçlü sisteme felan ihtiyacı yok,satın alan arkadaşım 1050ti i5 işlemci ile gayet iyi yeterli oynayabiliyor ve o sistem bundan 3 sene önce 2500tl ye felan toplayabiliyordun.Crackli desteklemiyorum fakat kullananlara karşı devletimiz gibi davranmanız aşırı saçma.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Güçlü sisteme felan ihtiyacı yok,satın alan arkadaşım 1050ti i5 işlemci ile gayet iyi yeterli oynayabiliyor ve o sistem bundan 3 sene önce 2500tl ye felan toplayabiliyordun.Crackli desteklemiyorum fakat kullananlara karşı devletimiz gibi davranmanız aşırı saçma.
İsteyen kullansın günahı vs vs kendine beni pek bağlamaz ama Kendi fikrimce bu oyunu oynayabilecek bilgisayarı olan kişi alabilir.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
kanka oyun minimum gtx 770 istiyor abartmasak sanki oyun 1660s istiyor gibi davranıyorsunuz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
İsteyen kullansın günahı vs vs kendine beni pek bağlamaz ama Kendi fikrimce bu oyunu oynayabilecek bilgisayarı olan kişi alabilir.
Bende zaten günahı felan geçtim onlar her insanın kendi düşünmesi gereken şeyler yanlış gördüğüm şey fikriniz oldu bunu bildirdim yanlış anlamayın.

Beren

80+ Gold
66GB olan repack versiyon, eğer internetiniz hızlıysa repacklenmemiş versiyonunu indirin. Çünkü bunu açması 1-2 saat veya üzeri sürebilir. Güvenlik korumaları da ortadan kalktığına göre normalden daha az kaynak tüketecek oyun ama bi' hırsıza güvenmeden önce 2 kez düşünürdüm ben olsam.
Yani indirecek arkadaşlar direkt repack olmayan halini mi indirsin?

Top Bottom