RDR 2 SİZCE ALMALI MIYIM ?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Selamlar daha önce hikayeli oyunlar oynamadım epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol var mı yoksa zamanla oyunları oynadıkça alışır mıyım

Selamlar epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum daha önce hikayeki oyunlar oynamadım Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol var mı yoksa zamanla oyunları oynadıkça alışır mıyım
forumda denk geldim rdr 2 31 aralıkta verilme ihtimalı varmış hocam ne kadar doğru bilemem

Selamlar epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum daha önce hikayeki oyunlar oynamadım Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol var mı yoksa zamanla oyunları oynadıkça alışır mıyım
türkçe yama var çoğu oyunda bende o şekilde oynuyorum rdryi bence şuan alma epicin ay sonu ücretisiz verebileceğini söyleyenler var

türkçe yama var çoğu oyunda bende o şekilde oynuyorum rdryi bence şuan alma epicin ay sonu ücretisiz verebileceğini söyleyenler var
Hocam Türkçe yama yapma zor mu dosya falan indirmek pc ye zarar verir mi yapması zor mu oluyor

Selamlar daha önce hikayeli oyunlar oynamadım epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol var mı yoksa zamanla oyunları oynadıkça alışır mıyım
al geç iyi oyun en kötü girer takılırsın haritada

biraz bekle istersen bu ay ücretsiz verme ihtimali var ben normal de steam kullanan biriyim hogwarts legacy 9 10 dolara mı ne aldım şimdi epic ücretsiz verdi

neredeyse her oyunun tr yaması mevcut, tabi en garanti yol ingilizce öğrenip oynamak daha kolay oluyor ama pratik değil ne yazık ki,
şahsen ben küçükken oyunları ilk türkçe yama kurup oynardım sonrasında ingilizce oynardım bu sayede ingilizcemi geliştirdim, hikayeli oyunlar için demiyorum bunu daha çok simülasyon oyunları için diyorum, ingilizce oynamaya çalış bilmediğin yerleri çeviriden çevir kendine de yatırım yapmış olursun.

forumda denk geldim rdr 2 31 aralıkta verilme ihtimalı varmış hocam ne kadar doğru bilemem
Hocam bence vermezler gibime geliyor rdr 2 yerine assassıns Creed serisinden veya başka AAA oyun verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar daha önce hikayeli oyunlar oynamadım epig gamesin bedava verdiği hogwarts legacy yükledim İngilizce olduğu için anlayamadım rdr 2 almak istiyorum Türkçe dil desteği onda da yok yani Türkçe dil desteği olmayan oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım Türkçe yama yapma yada farklı bir yol var mı yoksa zamanla oyunları oynadıkça alışır mıyım Türkçe

Hocam bence alın 600 TL çok ucuz yama yapmak çok kolay YouTube falan videoları var

Hocam bence vermezler gibime geliyor rdr 2 yerine assassıns Creed serisinden veya başka AAA oyun verirler

Hocam bence alın 600 TL çok ucuz yama yapmak çok kolay YouTube falan videoları var
Hocam peki önce rdr 1 mi alayım yani rdr 2 alırsam oyunu veya hikayeyi anlamama gibi sorun yaşar mıyım 1 değilde 2 alsam iyi olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,040
Üyeler
186,288
Son üye
İsoBaboli
Geri