The Semih
80+ Gold
Standart almıştım ikiside var, Ultimate edition online modda avantajlı başlatıyor sadeceUltimate paket alınırsa geliyor diye biliyorum bende
Standart almıştım ikiside var, Ultimate edition online modda avantajlı başlatıyor sadeceUltimate paket alınırsa geliyor diye biliyorum bende
eyw bunu bilmiyodumStandart almıştım ikiside var, Ultimate edition online modda avantajlı başlatıyor sadece
sadece online ve tam sürüm olarak 2 seçenek varBen rdr 2 almayı düşünüyom şimdi online alsam sonra story kısmını açsam daha mı uygun olur yoksa rdr 2 alırsam direk online yanında veriliyor mu
online modu çok ödeme istiyor,meslek edinmek için bile gold lazım ki harbiden pahalı bişeyBen sadece online modunu aldım acayip güzel zevkli bir sürü modları var
sadece online ve tam sürüm olarak 2 seçenek var
tam sürümde hem online hem hikaye modu var
online da adı üstünde
Mesaj otomatik birleştirildi:
online modu çok ödeme istiyor,meslek edinmek için bile gold lazım ki harbiden pahalı bişey
gerçi bize olduğu gibi hayırsever bi hileci önünüze gold chest spawlayabiliyor
ama şimdi story mode oynamak istesen full para vermelisin diye biliyorumAtla gezinmekde çok zevkli savaş modları var at yarışı var
Social Clup üzerinden olunca indirim geliyor da Steam gibi platformlar ne yapıyor hiç bilmiyorum.ama şimdi story mode oynamak istesen full para vermelisin diye biliyorum
yani online aldın diye indirimli gelmiyor diye hatırlıyorum,emin değilim
e asıl güçlü olduğu kısım, hikaye kısmı yokFiyatı normal rd2 den daha ucuz
standart alınca online da var içinde ultimate at ve altın silah falan veriyoUltimate paket alınırsa geliyor diye biliyorum bende