K kaannn 80+ Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 59 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Kaan 19 Ocak 2024 #1 bu kısmı sürekli editlerde fln görüyorum haritada nerede burası
Arthur♛Morgan 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3,855 Dahası Reaksiyon skoru 2,605 İsim sefa korkmaz İlgilendiği Kategoriler Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var Instagram sfakorkmaz 19 Ocak 2024 #2 SPOILER: Konum olarak tam hatırlamıyorum ama story modda John ile devam ederken bir çiftlikte çalışmaya başlıyoruz o çiftliğin etrafında böyle yerler gördüğümü hatırlıyorum, emin değilim sadece aklımda kalanı söylüyorum.
SPOILER: Konum olarak tam hatırlamıyorum ama story modda John ile devam ederken bir çiftlikte çalışmaya başlıyoruz o çiftliğin etrafında böyle yerler gördüğümü hatırlıyorum, emin değilim sadece aklımda kalanı söylüyorum.
MehmetÇetinel 80+ Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 206 Dahası Reaksiyon skoru 126 Konum İzmir İsim Mehmet Emirhan Çetinel Instagram mecetinel Steam MehmetÇ 19 Ocak 2024 #3 Arthur öldükten sonra John ile devam ederken çalıştığı çiftliğin etrafı olması gerekiyor.