abdestlivoyvoda
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
rdr 2 ye başlıcam rdr 1 i oynamayı denedim açılıyor ama yamam kuramadım ingilizce oynamak istemiyorum hizkayesini izleyip geçsem sıkıntı olur mu
RDR2 prequel yani RDR1'in geçmişini anlatıyor. RDR1 ardından RDR2 oynarsanız çoğunluğun oynadığı şekilde oynarsınız ama kronolojik olsun isterseniz tersini yapmalısınız. Şahsen ben RDR1'i daha sonraya bırakmanızı öneririm.rdr 2 ye başlıcam rdr 1 i oynamayı denedim açılıyor ama yamam kuramadım ingilizce oynamak istemiyorum hizkayesini izleyip geçsem sıkıntı olur mu
hocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorumRDR2 prequel yani RDR1'in geçmişini anlatıyor. RDR1 ardından RDR2 oynarsanız çoğunluğun oynadığı şekilde oynarsınız ama kronolojik olsun isterseniz tersini yapmalısınız. Şahsen ben RDR1'i daha sonraya bırakmanızı öneririm.
pc ye remastered versiyonu gelecek ozamana kadar beklehocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorum
Hocam oynanır ben hem rdr 2 hem 2D oyunlar oynuyorum gerçek gamer böyle olurhocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorum
RDR2 300+ saatim var. Evet çekilmesi biraz zor olur. Bende sadece bilgisayar olduğundan RDR1 oynama fırsatım hiç olmamıştı. Yakın zamanda Xenia (X360 emülatörü) ile kurdum o şekilde oynamaya başladım. Daha önce videolarını izlemiştim.hocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorum
PC çıkışı planlanmıyor. Hatta PS4 ve Switch için çıkacak sürümleri Remaster bile değil. Ufak geliştirmelerle port gibi. Xbox'ta geriye dönük uyumluluk olduğundan getirmeye gerek duymadılar. Kendileri geliştirilmiş bir sürüm olarak reklamını yapmadılar bile.pc ye remastered versiyonu gelecek ozamana kadar bekle
pc ye remastered şeklindeçıkacak hocam sızdırıldı sitesinde çoğu oyun sayfasıda paylaştıPC çıkışı planlanmıyor. Hatta PS4 ve Switch için çıkacak sürümleri Remaster bile değil. Ufak geliştirmelerle port gibi. Xbox'ta geriye dönük uyumluluk olduğundan getirmeye gerek duymadılar. Kendileri geliştirilmiş bir sürüm olarak reklamını yapmadılar bile.
Sızıntılar Social Club sayfasındaki değişikliklerdi. Fragmanı çıktı bile... Gidip bakabilirsiniz.pc ye remastered şeklindeçıkacak hocam sızdırıldı sitesinde çoğu oyun sayfasıda paylaştı