RDR1 OYNAMALIMIYIM ?

Reaksiyon skoru
96
rdr 2 ye başlıcam rdr 1 i oynamayı denedim açılıyor ama yamam kuramadım ingilizce oynamak istemiyorum hizkayesini izleyip geçsem sıkıntı olur mu

Rdr1 rdr2 devamı gibi zaten oynamasands olur bence

rdr 2 ye başlıcam rdr 1 i oynamayı denedim açılıyor ama yamam kuramadım ingilizce oynamak istemiyorum hizkayesini izleyip geçsem sıkıntı olur mu
RDR2 prequel yani RDR1'in geçmişini anlatıyor. RDR1 ardından RDR2 oynarsanız çoğunluğun oynadığı şekilde oynarsınız ama kronolojik olsun isterseniz tersini yapmalısınız. Şahsen ben RDR1'i daha sonraya bırakmanızı öneririm.

RDR2 prequel yani RDR1'in geçmişini anlatıyor. RDR1 ardından RDR2 oynarsanız çoğunluğun oynadığı şekilde oynarsınız ama kronolojik olsun isterseniz tersini yapmalısınız. Şahsen ben RDR1'i daha sonraya bırakmanızı öneririm.
hocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorum

hocam rdr 2 gibi bi oyundan sonra rdr 1 oynayabileceğimi zannetmiyorum
RDR2 300+ saatim var. Evet çekilmesi biraz zor olur. Bende sadece bilgisayar olduğundan RDR1 oynama fırsatım hiç olmamıştı. Yakın zamanda Xenia (X360 emülatörü) ile kurdum o şekilde oynamaya başladım. Daha önce videolarını izlemiştim.

pc ye remastered versiyonu gelecek ozamana kadar bekle
PC çıkışı planlanmıyor. Hatta PS4 ve Switch için çıkacak sürümleri Remaster bile değil. Ufak geliştirmelerle port gibi. Xbox'ta geriye dönük uyumluluk olduğundan getirmeye gerek duymadılar. Kendileri geliştirilmiş bir sürüm olarak reklamını yapmadılar bile.

PC çıkışı planlanmıyor. Hatta PS4 ve Switch için çıkacak sürümleri Remaster bile değil. Ufak geliştirmelerle port gibi. Xbox'ta geriye dönük uyumluluk olduğundan getirmeye gerek duymadılar. Kendileri geliştirilmiş bir sürüm olarak reklamını yapmadılar bile.
pc ye remastered şeklindeçıkacak hocam sızdırıldı sitesinde çoğu oyun sayfasıda paylaştı

pc ye remastered şeklindeçıkacak hocam sızdırıldı sitesinde çoğu oyun sayfasıda paylaştı
Sızıntılar Social Club sayfasındaki değişikliklerdi. Fragmanı çıktı bile... Gidip bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,640
Üyeler
195,094
Son üye
dicrocellium
Geri