Neler Yeni

rdr2 alınır mı (platform fark etmez) ?

DeoNade

80+ Bronze
Arkadaşlar oyunun videoları vs. filan izliyorum ama fiyatı acaba düşer mi biraz daha fazla para vermek istemiyorum ve oynanış olarak belli bir zaman sonra sıkılır mıyım ne olur ?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Arkadaşlar oyunun videoları vs. filan izliyorum ama fiyatı acaba düşer mi biraz daha fazla para vermek istemiyorum ve oynanış olarak belli bir zaman sonra sıkılır mıyım ne olur ?
Bence parasını hakkeden müthiş hissiyata sahip bir oyun

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İlerde ücretsiz bile olsa, sen şimdi alıp ilerdekilerden daha erken oynayıp bitirmiş olucaksın.

İstersen uzun sürece bekle belki GTA 5 gibi beleş olur :).

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Online oynarsan sıkılmazsın teklide de sıkılmazsın ama daha kısa sürer zevki

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Oyun zevkine bağlı. İngilizcen yoksa, hikayeden bir şey anlamazsın çabucak sıkılırsın. İngilizce dili ağır olarak kullanılıyormuş oyunda.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mükemmel bir oyun bence.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Alınır.

DeoNade

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun zevkine bağlı. İngilizcen yoksa, hikayeden bir şey anlamazsın çabucak sıkılırsın. İngilizce dili ağır olarak kullanılıyormuş oyunda.
türkçe yamasına baktım var hikaye modu odaklı oynayacağım zaman yama ile oynarım büyük ihtimalle

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
ALINIR! İsterse 3000 TL olsun yine alınır! Oynadım 250 saat gömdüm, MÜKEMMEL!

DeoNade

80+ Bronze
İlerde ücretsiz bile olsa, sen şimdi alıp ilerdekilerden daha erken oynayıp bitirmiş olucaksın.

İstersen uzun sürece bekle belki GTA 5 gibi beleş olur :).
fifa 21 çıkıcak bir de üstüne bu ağır gelicek ama gerçekten oynamak istiyorum online modunu hiç incelemedim elbet güzeldir , sanırım fifa 21'den vazgeçeceğim..

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
türkçe yamasına baktım var hikaye modu odaklı oynayacağım zaman yama ile oynarım büyük ihtimalle
Oyunun Türkçe yaması yok. Rockstar Games bütün Türkçe yama çalışmalarını durdurdu.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
fifa 21 çıkıcak bir de üstüne bu ağır gelicek ama gerçekten oynamak istiyorum online modunu hiç incelemedim elbet güzeldir , sanırım fifa 21'den vazgeçeceğim..

FİFA 21 neymiş? RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur!

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

yani Fifa veya Pes oyunlarını bu kadar almayı istemeye gerek yok bence, her yeni oyunda sadece grafik ve fizikler bi elden geçirilip kadro değişiyor sadece :D.

Top Bottom