Bence parasını hakkeden müthiş hissiyata sahip bir oyunArkadaşlar oyunun videoları vs. filan izliyorum ama fiyatı acaba düşer mi biraz daha fazla para vermek istemiyorum ve oynanış olarak belli bir zaman sonra sıkılır mıyım ne olur ?
Online oynarsan sıkılmazsın teklide de sıkılmazsın ama daha kısa sürer zevkiArkadaşlar oyunun videoları vs. filan izliyorum ama fiyatı acaba düşer mi biraz daha fazla para vermek istemiyorum ve oynanış olarak belli bir zaman sonra sıkılır mıyım ne olur ?
türkçe yamasına baktım var hikaye modu odaklı oynayacağım zaman yama ile oynarım büyük ihtimalleOyun zevkine bağlı. İngilizcen yoksa, hikayeden bir şey anlamazsın çabucak sıkılırsın. İngilizce dili ağır olarak kullanılıyormuş oyunda.
fifa 21 çıkıcak bir de üstüne bu ağır gelicek ama gerçekten oynamak istiyorum online modunu hiç incelemedim elbet güzeldir , sanırım fifa 21'den vazgeçeceğim..İlerde ücretsiz bile olsa, sen şimdi alıp ilerdekilerden daha erken oynayıp bitirmiş olucaksın.
İstersen uzun sürece bekle belki GTA 5 gibi beleş olur .
Oyunun Türkçe yaması yok. Rockstar Games bütün Türkçe yama çalışmalarını durdurdu.türkçe yamasına baktım var hikaye modu odaklı oynayacağım zaman yama ile oynarım büyük ihtimalle
fifa 21 çıkıcak bir de üstüne bu ağır gelicek ama gerçekten oynamak istiyorum online modunu hiç incelemedim elbet güzeldir , sanırım fifa 21'den vazgeçeceğim..
fifa 21 çıkıcak bir de üstüne bu ağır gelicek ama gerçekten oynamak istiyorum online modunu hiç incelemedim elbet güzeldir , sanırım fifa 21'den vazgeçeceğim..