Neler Yeni

Öneri rdr2 başlayacağım tavsiyeleriniz var mı?

JSezar

80+ Silver
21 saat oynaıp bıraktım ve hikayeyi neredeyse hiç hatırlamıyorum.yeniden oynayacağım.oyun sonu ile ilgili bir şey vardı.iyi sonla bitmesi için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
:D iyi sonla bitmesini istiyorsan uslu bir çocuk ol. Rdr 2 videoları izleme spoiler yeme. Oyunun tadını çıkar bitirmek için zorlama.

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D iyi sonla bitmesini istiyorsan uslu bir çocuk ol. Rdr 2 videoları izleme spoiler yeme. Oyunun tadını çıkar bitirmek için zorlama.
hocam az çok hatırlıyorum,bu seferi hemen bitsin diye oynamayacağım.geçen sefer öyle yaptım keyif almamıştım.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,625
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
İyi son kötü son umursamadan keyfince oyna. NPC canını mı sıktı ? Çek vur. Yetmezse pompalı çek uzuvlarını parçala. Hatta ölüsünü bile bıçaklayabiliyorsun.

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi son kötü son umursamadan keyfince oyna. NPC canını mı sıktı ? Çek vur. Yetmezse pompalı çek uzuvlarını parçala. Hatta ölüsünü bile bıçaklayabiliyorsun.
hırsımı alamazsam timsahlara yem ederim:)

Dušan Tadić

80+ Silver
Onur seviyem düşmesin diye bunu yapmadan önce save alıp adamı öyle parçalıyordum. Adamla işim bitince kaldığım yerden devam

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Onur seviyesi var o yüksek olursa iyi sonla bitiyor.Oyun başında Beyaz arap atı yakalayabilirsin.

JSezar

80+ Silver
rockstar launcher çalışmıyor beyler.hala oyuna girmeye çalışıyorum:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom