Neler Yeni

Rdr2 bu ney ne yapmalıyım?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Beyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
IMG_20230806_134640.jpg

Thadox

80+ Bronze
Beyler bu alttaki şey ne benim baya kırmızılaştı en sona gelirse ne olur ve biterse ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
O karakterin onur seviyesi. Yaptığın şeylere göre artıp azalıyor. Yüksek onurlu olmak dükkanlarda vs hafif indirimlere vesile oluyor diye biliyorum. Ben onuru hep yüksekte oynadım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayırlı bir insan olacaksın. Kırmızı ve beyaz şeklinde oyunun akışını etkiliyor çünkü. Kırmızı taraf onursuz it kopuğu temsil ederken beyaz kısım onurlu kovboyu.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı bir insan olacaksın. Kırmızı ve beyaz şeklinde oyunun akışını etkiliyor çünkü. Kırmızı taraf onursuz it kopuğu temsil ederken beyaz kısım onurlu kovboyu.
Nasıl arttırıyorum bayağıdır masum birini öldürmedim nasıl artacak

fear02

80+
Nasıl arttırıyorum bayağıdır masum birini öldürmedim nasıl artacak
kampa git orada ufak işler oluyor çuval taşımak saman taşımak vb gibi onları yap. Ya da balık tutarken yavru balık denk gelirse suya bırakıyorsun veya senden yardım isteyenlere yardım ediyorsun benim bildiklerim bunlar

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Konusu açılmışken bende birşeyler koyayım :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mükemmel ssler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kampa git orada ufak işler oluyor çuval taşımak saman taşımak vb gibi onları yap. Ya da balık tutarken yavru balık denk gelirse suya bırakıyorsun veya senden yardım isteyenlere yardım ediyorsun benim bildiklerim bunlar
Teşekkürler

Top Bottom