Dlss gibi teknolojiler bence en fazla kalite'de kullanılmalı.( Laptop )İ5 12450H işlemci RTX4060 8GB Gpu var her şey ultrada 60-70 alıyorum DLSS desteği var sizce hangisinde kullanmalıyım
kalite güzeldir birazda deneyin laptopunuzu hz değerini geçiyor ise yükseltmeye devame debilirsiniz akıcılkta fark olmaz zaten( Laptop )İ5 12450H işlemci RTX4060 8GB Gpu var her şey ultrada 60-70 alıyorum DLSS desteği var sizce hangisinde kullanmalıyım
Oyun kendisi kalitede başlatmış zaten dediğiniz gibi sanırım kalite yeterli teşekkürlerkalite güzeldir birazda deneyin laptopunuzu hz değerini geçiyor ise yükseltmeye devame debilirsiniz akıcılkta fark olmaz zaten
DLSS Kalite + Nvidia APP den Anseli aktif edip ALT+F3 bas sonra Sharpen %15 ekle görüntü mükemmel oluyor.( Laptop )İ5 12450H işlemci RTX4060 8GB Gpu var her şey ultrada 60-70 alıyorum DLSS desteği var sizce hangisinde kullanmalıyım
Ansel neDLSS Kalite + Nvidia APP den Anseli aktif edip ALT+F3 bas sonra Sharpen %15 ekle görüntü mükemmel oluyor.
Kullanılmamalı. DLSS 2.0 çöp. Mod ile 3.0 eklersen o da çöp. FSR kullan en iyisi o. Kaynak:
Zaten bilgisayarını ve oyunu optimize edersen DLSS'e gerek kalmıyor. Videonun yorumlarında grafik ayarlarını sırasıyla yapmışlar öyle yapıp dene bi.
Ansel ne