6800xt hangi marka model Sapphire falansa normal ısınması. Sen kart ısınması diyosan PUBG oynamamışsın. 85dereceyi rahat görürsün Ultra ayarlarda bi PUBG aç göreyim![]()
Tüm ayarı en düşüğe çekeyim bakacağımSu grafiklerini kıs çimeni high a cek (ultradaysa)
Bunlar ekran kartini yorar ve ısıtır gölge sana kalmıs
PC kankaPC mi laptop mu?
Fazla ozm. +80 sıkıntı.XFX RADEON RX 6800XT SPEEDSTER SWFT 319 16GB GDDR6 256BIT DX12 EKRAN KARTI
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm ayarı en düşüğe çekeyim bakacağım
PC kanka
Fazla ama swift modelinin ısıtması zaten iyi değil diye biliyorumXFX RADEON RX 6800XT SPEEDSTER SWFT 319 16GB GDDR6 256BIT DX12 EKRAN KARTI
Tüm ayarı en düşüğe çekeyim bakacağım
PC kanka
Sayaç linki varmıMesaj otomatik birleştirildi:
80 i gördüm
Normal mi yoksa başka bir şey mi var ?
Bu arada oyunu hiç oynamadım 2 dk böyle oldu![]()
kasadan dolayı olabilir. kasanın hava akışı nasıl?Neden olabilir ? Ayarları düşürdüm yine 1080 p aldım aynı 80 FPS yüksek alıyorum onu düşürürsem düzelir mi ?
Sayaç linki varmı
kasadan dolayı olabilir. kasanın hava akışı nasıl?
Link gözükmüyorMesaj otomatik birleştirildi:
En düşük ayarlarda bile 80 alıyorum şaka gibi
Muhtamelen fabrikada kalitesiz termal macun sürmüşlerdir o yüzdendir.Mesaj otomatik birleştirildi:
En düşük ayarlarda bile 80 alıyorum şaka gibi
Muhtamelen fabrikada kalitesiz termal macun sürmüşlerdir o yüzdendir
Aynen problem FPS den 200 FPS görüyorum ama 81. Derece oluyorfps i 60 sabitle ve farkı gör .
kart ne kadar çok fps alırsa o kadar güç harcar okadar ısınır . fps i sabitlerseniz üstünü görmeye kendini zorlamaz ve daha az güç çeker. 70 e kadar düşer diye düşnüüyorum.Aynen problem FPS den 200 FPS görüyorum ama 81. Derece oluyor