Neler Yeni

RDR2 EN UYGUN FİYATLI NEREDEN ALABİLİRİM?

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Korsan sitelerdeki aktivasyon hatası veriyor windows 11 home işletim sistemini kullanıyorum hiçbir şekilde açılmıyor.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
STEAM 3472 TL
EPİC GAMES 2229 TL
ROCKSTAR 1700 TL

Hepsinin maşallahı var. Bin tl üzeri dijital oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Hadi ps4 felan olsa cdsini alır koleksiyona atarım satarım güzel olur da bu fiyatlara çok saçma geliyor.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Kahraman
Gamesatis uzerinden hesap alirsan 25 TL ama onun disinda kendi hesabin uzerine almak istersen 1000 TL'den fazla vermen gerekir. indirim beklersen 500-600 civarina dusuyor sanirim.

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itemsatis üzerinden paylaşımlı steam hesabı ile 25 TL'ye alabilirsin
Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Mustafa Yeşilyurt
korsan oynayamıyormusun

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Mustafa Yeşilyurt
AKTİVASYON HATASI veriyor windows 11 home işletim sisteminde bu şekilde bir hata alıyorum çözümü yok malesef.
ilginç bende win 11 home kullandım hiç sorun yaşamadım illa vardır belki çözümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
electric blue
Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?
Steam'a girip sol üstteki Steam yazısına tıkla, Hesap değiştir seçeneği var hiçbir hesaptan çıkmadan hızlıca hesap değiştirebiliyorsun ve sanırım hazır olarak 5 taneye kadar orada kayıtlı kalabiliyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. Tlou, Sekiro,cyberpunk, Wukong gibi oyunları 100tlye aldım hiçbir sıkıntısı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom