itemsatis üzerinden paylaşımlı steam hesabı ile 25 TL'ye alabilirsinKorsan sitelerdeki aktivasyon hatası veriyor windows 11 home işletim sistemini kullanıyorum hiçbir şekilde açılmıyor.
indirim bekleSTEAM 3472 TL
EPİC GAMES 2229 TL
ROCKSTAR 1700 TL
Hepsinin maşallahı var. Bin tl üzeri dijital oyuna para vermeyi düşünmüyorum. Hadi ps4 felan olsa cdsini alır koleksiyona atarım satarım güzel olur da bu fiyatlara çok saçma geliyor.
Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?itemsatis üzerinden paylaşımlı steam hesabı ile 25 TL'ye alabilirsin
ilginç bende win 11 home kullandım hiç sorun yaşamadım illa vardır belki çözümüAKTİVASYON HATASI veriyor windows 11 home işletim sisteminde bu şekilde bir hata alıyorum çözümü yok malesef.
Steam'a girip sol üstteki Steam yazısına tıkla, Hesap değiştir seçeneği var hiçbir hesaptan çıkmadan hızlıca hesap değiştirebiliyorsun ve sanırım hazır olarak 5 taneye kadar orada kayıtlı kalabiliyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. Tlou, Sekiro,cyberpunk, Wukong gibi oyunları 100tlye aldım hiçbir sıkıntısı yok.Böyle bir sistemi hiç kullanmadım nasıl oluyor bilmiyorum. Mesela benim aktif steam hesabım var kullanıyorum şuanda bu paylaşımlı hesabı satın aldığımda hep kendi hesabımı kapatmak durumununda mı olacagım tekrar tekrar gir çık mı yapacağım_?