Bu arada bende almıorum .d hikaye oyunları beni bayıyorHayır yok sevmiyorum ki oyunu
Hikaye oyunlarını çok severim ama oyun dayanamayacağım seviyede yavaş ilerliyor. Monitörü parçalamak üzereydim 0,5x'te oynanıyor oyun.Bu arada bende almıorum .d hikaye oyunları beni bayıyor
ayn ben görevin ortasında bilgisayarı kapattığımı hatırlıyorum dsghdfgjdhdxgHikaye oyunlarını çok severim ama oyun dayanamayacağım seviyede yavaş ilerliyor. Monitörü parçalamak üzereydim 0,5x'te oynanıyor oyun.
param olmayinca indirime girmesin artık şu oyunKaçırmayın artık. Alınır. Hikayesi yavaş, sevmiyorsan da bu paraya denenir.
Red Dead Redemption 2 | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Red Dead Redemption 2 oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
Beklediğim haber geçtiğimiz günler bunun icin konu açmıştım hemen alıyorumKaçırmayın artık. Alınır. Hikayesi yavaş, sevmiyorsan da bu paraya denenir.
Red Dead Redemption 2 | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Red Dead Redemption 2 oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
almamaya direniyorum kupon tutarsa alcam para yokOyunu almayan kalmamıştır bence artık ya
+1432132132param olmayinca indirime girmesin artık şu oyun