Neler Yeni

RDR2 Epic Games fiyatı 1150'ye yükseldi.

En İyi Cevap
3
Aşırı aşırı sıkıcı bir oyun.
Para ver bir de üstüne sıkıl.

İyi ki korsan indirip, oynadıktan ilk 27 saat sonra bıraktım.
27 saat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı aşırı sıkıcı bir oyun.
Para ver bir de üstüne sıkıl.

İyi ki korsan indirip, oynadıktan ilk 27 saat sonra bıraktım.
27 saat
xbox gold üyeliği ile 3 yıllık abonelik yapılıyordu acaba o hala geçerlimi starfield de gamepass e gelicek almak mantıklıda
O biteli çook oldu

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
1 yıldır hesabımda duruyordu ben de ön yargılıydım, 2 hafta önce başladım 40 saat oldu bile baya sarıyor.

Kaçak oynuyormuş gibi hissettirmese çok iyi de işte başarım topluluk falan filan derken

Beynimden silinse de oynasam dediğim oyun 130 saat gömdüm aynı fiyattan almıştım
kaçak gibi his ettidiriyor ama yinede torrentden indirmekten iyidir :peepo2:

YazılımKafa

80+ Silver

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
BF 2042 kötü bir oyun FC6'yı Voidu'dan alırdın 76 TL'ye diğer oyunlar gayet iyi.
BF 2042 ilk çıktıgı gibi değil artık. Oyunu geçen yıl düzelttiler şuan harika.

BabaVoss7

80+ Silver
Birisinde dosyaları Steam sunucularından indiriyorsun birisini bilmediğin bir kaynaktan indiriyorsun bence büyük bir fark var. :D
Yani doğrudur biri beleş biri 30tl 🥲😅. Bildim bileli torrent dener sonra oyunu alırım beğenirsem. işini biliyosan sıkıntı yok

BF 2042 ilk çıktıgı gibi değil artık. Oyunu geçen yıl düzelttiler şuan harika.
Aynen öyle bencede. Hala paso önyargılı insanlae ezberlemişler kötü diye

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
52tlye Almıştım epic gamesten

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Oyunu almıştım Epic Games üzerinden online kısmı için cidden emek vermek gerekiyor ve ben hiç uğraşamam singleplayer oynarken sıkılacağmı düşündüm ve oyunu iade ettim ama gerçekten muazzam bir oyun

Yani doğrudur biri beleş biri 30tl 🥲😅. Bildim bileli torrent dener sonra oyunu alırım beğenirsem. işini biliyosan sıkıntı yok

Aynen öyle bencede. Hala paso önyargılı insanlae ezberlemişler kötü diye
Kulaktan duyma bilgiler ile çamur atıyorlar BF2042 oyununa şimdi eski halinden eser yok ama sadece tek tuşa bastığımızda tüm silahlar ve araçların aksesuarları varsayılan çıplak hale dönse çünkü silahları baştan tasarlamak istiyorum şuan acayip şekilde kafa karıştırıyor bir şey değiştirirken

xbox gold üyeliği ile 3 yıllık abonelik yapılıyordu acaba o hala geçerlimi starfield de gamepass e gelicek almak mantıklıda
Şuan sadece 1 yıllık alırsın konusu açıldı 19 gün sonra fiyat güncellenecek şuan ki fiyattan 3 aylık toplam 4 kere live Gold üyeliği al ve üstüne 1 aylık ultimate al 13 aylık ultimate aboneliğin olur Nays ile alırsan daha uyguna getirirsin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,230
Üyeler
165,493
Son üye
Yuryy
Top Bottom