Neler Yeni

Rdr2 ilk başlarda çok sıkıcı geliyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
Arkadaşlar rdr2 aldım her şey ultra 60 FPS üstü onuyorum çok heyecanlıydım ancak kar bölümü çok sıkıcı, görevler çok uzun. Ve biraz karmaşık gibi. Birde grafikler ne kadar yüksek olsada birşeyler eksik gibi. Youtubede izlediğim gibi bir oyun yok karşımda. Sizce grafik konusunda bendemi sıkıntı var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
murat akın
Oyun ilerledikçe açılıyor. Grafikler içinse dlss açık mı?

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Arkadaşlar rdr2 aldım her şey ultra 60 FPS üstü onuyorum çok heyecanlıydım ancak kar bölümü çok sıkıcı, görevler çok uzun. Ve biraz karmaşık gibi. Birde grafikler ne kadar yüksek olsada birşeyler eksik gibi. Youtubede izlediğim gibi bir oyun yok karşımda. Sizce grafik konusunda bendemi sıkıntı var?
Oynadığımız oyunları oynamak için değil de detay yakalamak, ya da incelemek için girmeye başladığımız dönemlerden geçiyoruz. Performans takıntısı oluştu çoğumuzda. Önceden 20 FPS ile lol oynarken zevkten dört köşe olurduk. Bugün 350-400 FPS alıyorum ve tadı tuzu kalmadı. GTA SA 20 FPS ile oynuyordum ve dünyanın en mutlu insanıydım. Bugün GTA 5i Tanrısal ayarlarda 100+ FPS olarak oynuyorum, ama neden burada bir titreme var neden çiçekler açmamış gibi şeylere takılıyoruz. Kısaca sen rdr 2 ye oynamak için mi girdin yoksa bir şeyleri incelemek için mi önce kendine bunun cevabını ver kendine hocam. Ve oyunun tüm grafikleri max ayarda ise ve kötü bir görüntü alıyorsan, belki monitörünün renk ayarlarını bi incelemen gerek. Bazen Nvidia ayarlarıda sorun yaratabiliyor. Oyun içinde açtığını zannettiğin ayar nvidia denetim masasında kapalıysa istediğin kadar oyunda aç işe yaramaz. Yada AMD içinde aynısı geçerli.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ilerledikçe açılıyor. Grafikler içinse dlss açık mı?
Fsr kaliteye çektim fulledim yine bir şey eksik gibiydi
Fsr kapattım msaa fxaa gibi şeyler açtım FPS düştü ama gene aynıydı ilerisi ben gittikçe tender alıyor ve ilerisi hafif pixelli gibi yani nasıl desem bir şey eksik

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Alican ekinci
evet ilk 3 saat sıkıcı. ama ben kovboy temasının hastası olduğu için dayandım.karlı bölümden sonra oyun açılıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynadığımız oyunları oynamak için değil de detay yakalamak, ya da incelemek için girmeye başladığımız dönemlerden geçiyoruz. Performans takıntısı oluştu çoğumuzda. Önceden 20 FPS ile lol oynarken zevkten dört köşe olurduk. Bugün 350-400 FPS alıyorum ve tadı tuzu kalmadı. GTA SA 20 FPS ile oynuyordum ve dünyanın en mutlu insanıydım. Bugün GTA 5i Tanrısal ayarlarda 100+ FPS olarak oynuyorum, ama neden burada bir titreme var neden çiçekler açmamış gibi şeylere takılıyoruz. Kısaca sen rdr 2 ye oynamak için mi girdin yoksa bir şeyleri incelemek için mi önce kendine bunun cevabını ver kendine hocam. Ve oyunun tüm grafikleri max ayarda ise ve kötü bir görüntü alıyorsan, belki monitörünün renk ayarlarını bi incelemen gerek. Bazen Nvidia ayarlarıda sorun yaratabiliyor. Oyun içinde açtığını zannettiğin ayar nvidia denetim masasında kapalıysa istediğin kadar oyunda aç işe yaramaz. Yada AMD içinde aynısı geçerli.
Hocam ben ilk defa bu oyunda takıldım buna, verimli bir hikaye almak istiyorum ama hevesliydim youtubeden gördüğüm gibi olacak sanıyordum. Bende bir sorun vardır belki diye düşünüp sordum sorunlu bir şekilde takılmak istemem yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ilk 3 saat sıkıcı. ama ben kovboy temasının hastası olduğu için dayandım.karlı bölümden sonra oyun açılıyor.
Karlı bölümünden sonra silmiştim, tekrar dayanmaya çalışacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
murat akın
Fsr kaliteye çektim fulledim yine bir şey eksik gibiydi
Fsr kapattım msaa fxaa gibi şeyler açtım FPS düştü ama gene aynıydı ilerisi ben gittikçe tender alıyor ve ilerisi hafif pixelli gibi yani nasıl desem bir şey eksik
Açıkçası dlss açıkken ben de oluşan görüntüden pek memnun değilim ancak dlss kapanınca bence sıkıntı kalmıyor ama fsr için durum nasıldır tam bilemiyorum. Şu da var oyunun grafiklerinden ne beklediğiniz de önemli güzel mi evet güzel ama oyun çıkalı kaç yıl oldu bunu da hesaba katmak gerek bence.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ana konu performans mı oyunun izlediğiniz videolar dan daha sıkıcı mı gelmesi tam anlayamadım.
Ama oyun zevki hakkında şunu söyleyeyim, diyalogları atlamayın .Hikayeyi kafada oluşturun. Eğer İngilizceniz yeterli değil ise yama kurun. Oyun 3 chapter dan sonra akıcı olmaya başlıyor.

siyabent

80+ Bronze
resmen beni anlatmışsınız hocam biraz önce am5 sisteme geçeyim mi am4 sistem kasıyor diye konu açtım
ben am2 sistemle başlamıştım oynamaya :D

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
Açıkçası dlss açıkken ben de oluşan görüntüden pek memnun değilim ancak dlss kapanınca bence sıkıntı kalmıyor ama fsr için durum nasıldır tam bilemiyorum. Şu da var oyunun grafiklerinden ne beklediğiniz de önemli güzel mi evet güzel ama oyun çıkalı kaç yıl oldu bunu da hesaba katmak gerek bence.
Hocam bakın şöyle diyeyim, bir evin içindeyken felan çok güzel. Ancak dışarı çıkınca bazen ufak şeyler sonradan render oluyor ve pixelli gibi uzaklar

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
Hocam ben ilk defa bu oyunda takıldım buna, verimli bir hikaye almak istiyorum ama hevesliydim youtubeden gördüğüm gibi olacak sanıyordum. Bende bir sorun vardır belki diye düşünüp sordum sorunlu bir şekilde takılmak istemem yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karlı bölümünden sonra silmiştim, tekrar dayanmaya çalışacağım.
Bence oyunu nasıl gördüğünü bizimde bir görmemiz gerek. Referans olur belki her şey normaldir. Mümkünse oyun içinden biraz görüntü paylaşır mısın? Çünkü Üst düzey sistemlerde bile oynanırken bu oyunlarda pixel görüntüler, özellikle uzak mekanlarda bunları görmen normal. Ve rdr 2 yeni bir oyun değil ki. Sen en iyi sistemi kursan da oyunun sunacağı grafik bir yerde son buluyor. Lütfen referans olarak aldığın videoyu ve kendi görüntülerinden gönder bir bakalım.

Top Bottom