Konsolum var birde o hesap olayı nasıl oluyor anlatırmısın bir riski var mı?epicden
al yada crak zaten online o kadar sarmiyor
rus hesabida alabilirsin kesinlikle 450 TL verilmez itemsatisa felan bak 70 TL ye alindi ya belki ucuza satan vardir
ps4 mu eger ps4 se suan 70 tlKonsolum var birde o hesap olayı nasıl oluyor anlatırmısın bir riski var mı?
Xbox varps4 mu eger ps4 se suan 70 TL
hesap olayi 50 veya 70 TL ye aliyoesun sana kullanici adi ve sifre veriyorlar sonra cevrimdisi moda geciriyon steami rdr 2 yi bitiriyon genellikle hesabin icinde baska oyunnlarda oluyor onlarida oynayabilirsin sifre felan hic bir sey degistirremiyon baya kisi giriyor hesaba riskli degil
crakli indir ama ben virus indiririm cok anlamam felan diyorsan itemsatis veya gamesatisda var rus hesabi hem paranida kaptirmazsin yaklasik 50 tl ye satiliyor alip oynarsin sonra salarisinXbox var
Xbox konsola crack nasıl indireyim ben şeyi soruyorum bu gamesatışdan falan hesap alsam nasıl giricem hesap olayı nasıl olacak vs.crakli indir ama ben virus indiririm cok anlamam felan diyorsan itemsatis veya gamesatisda var rus hesabi hem paranida kaptirmazsin yaklasik 50 TL ye satiliyor alip oynarsin sonra salarisin
he kral ben steam anladim pardon xbox bilmyom ama playstationda farkli bir hesap yine veriyorlar oradan oynuyon klasik hesap veriyorlar sana oradan oynuyonXbox konsola crack nasıl indireyim ben şeyi soruyorum bu gamesatışdan falan hesap alsam nasıl giricem hesap olayı nasıl olacak vs.