Yardım Rdr2 indirirken bir sey aklima takıldı

Reaksiyon skoru
41
arkadaslar selam aksam 8 de indirmeye basladim suan saat 13.40 suan 90 gb civari normalde oyun 120gb ilk basta suan 100lerde bir sey gosteriyor ama sıkıntı şu internet gidip geliyor gidip geliyor eger oyun düzgün inmediyse dosyalari taramamin yolu var mi

arkadaslar selam aksam 8 de indirmeye basladim suan saat 13.40 suan 90 gb civari normalde oyun 120gb ilk basta suan 100lerde bir sey gosteriyor ama sıkıntı şu internet gidip geliyor gidip geliyor eger oyun düzgün inmediyse dosyalari taramamin yolu var mi
pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum eğer bir hata olsaydı ilk kesintide hata verirdi

Oyun indikten sonra Steam'dan indirdiysen dosya bütünlüğünü doğrularsın.

Eğer sorun varsa oyun tekrardan bitince indirme yapıyor steamde eksik dosyalar için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 GB için 17 saat çok değil mi hocam bu arada.

Eğer sorun varsa oyun tekrardan bitince indirme yapıyor steamde eksik dosyalar için.

120 GB için 17 saat çok değil mi hocam bu arada.
3mb ile iniyor hocam bende biliyorum ama maalesef rockstar launcher kullaniyorum

Oyun indikten sonra Steam'dan indirdiysen dosya bütünlüğünü doğrularsın.
steam degil hocam rockstar launcher

pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum eğer bir hata olsaydı ilk kesintide hata verirdi
zaten verdi retry tusu var ona basip duruyorum geceden beri

3mb ile iniyor hocam bende biliyorum ama maalesef rockstar launcher kullaniyorum

steam degil hocam rockstar launcher

zaten verdi retry tusu var ona basip duruyorum geceden beri
Not 96 gb düştü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,371
Üyeler
186,055