rdr2 kırıldı söylentisi

garantili diyordu.
minecraft preium satıyorlar 5 10 tl ye 5 tl ye alıyorsun 2 3 el atıyorsun hesaptan çıkış yapınca birdaha giremiyorsun sitelerin işi senden alacak bana benden başkasına başkasında ona buna 100 kişiye satacak :)

oyun cpy sitesinde kırılmış ama ben bir tane online satış rus sitesinden hesap aldım ama garantili yazıyor 8 ay

Öncelikle illegal içerik yasak. İndiren arkadaşların yediği virüsler hayırlı olsun site sahte. Aldığın hesabın sahibi fark ettiği an şifreyi değiştirir, oynayabildiğin kadar oynamana bak.

Öncelikle illegal içerik yasak. İndiren arkadaşların yediği virüsler hayırlı olsun site sahte. Aldığın hesabın sahibi fark ettiği an şifreyi değiştirir, oynayabildiğin kadar oynamana bak.
illegal belki olabilir ama olmayada bilir hem virüs diyorsun epic virüsmü veriyor indirince oyun setup almıyorsun siteden hesap alıyorsun sonra epicten indiriyorsun 8 ay garanti veriyor sıkıntı olmayacak diye para iadesi var tabi sonra tahminen kapanır.

illegal belki olabilir ama olmayada bilir hem virüs diyorsun epic virüsmü veriyor indirince oyun setup almıyorsun siteden hesap alıyorsun sonra epicten indiriyorsun 8 ay garanti veriyor sıkıntı olmayacak diye para iadesi var tabi sonra tahminen kapanır.
cpy linki atmışsın ya orası için dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,438
Üyeler
188,595
Son üye
FBli_Ati419
Geri