rdryi cracklersin cs seçkini crackleyemessin
CS2 her zaman 15usd ama rdr2 ilk defa bu kadar dustu sonra alırsın cs2 seckin15 DOLARIM VAR CS2 SEÇKİNMİ YOKSA RDR2 Mİ ALMALIYIM KARARSIZ KALDIM
bencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonrardryi cracklersin cs seçkini crackleyemessin
hocam virüs olayı tamamen kolpa kendimi bildim bileli online oyunlar dışında tüm oyunları crack kullanırım yüzlerce singleplayer oyun oynamışımdır pcme bir kez olsun virüs bulaşmadı herhangi bir performans düşüşü falan da olmadı. güvenli sitelerden indirirsen bir şey olmazvirüs yemeye hiç niyetim yok
bende öyle düşünüyorumbencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonra
çok saçma bakış açısıbencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonra
Bence çok mantıklı. Uygun fiyatli değilse singleplayer oyunlara para vermiyorum. Online oyun öyle değil ama sürekli oynayabilirsinçok saçma bakış açısı
Ben de kalkıp her oyuna 60 70 dolar veremem ama 30 dolar altındaysa elimden geldikçe alırım. Korsan oynayıp çok beğendiğim oyunları da gider alırım ama hikayeli tüm oyunlara para verme korsan indir demek ne bilm bana göre saçmaBence çok mantıklı. Uygun fiyatli değilse singleplayer oyunlara para vermiyorum. Online oyun öyle değil ama sürekli oynayabilirsin