RDR2 Mİ CS2 SEÇKİN Mİ

hocam virüs olayı tamamen kolpa kendimi bildim bileli online oyunlar dışında tüm oyunları crack kullanırım yüzlerce singleplayer oyun oynamışımdır pcme bir kez olsun virüs bulaşmadı herhangi bir performans düşüşü falan da olmadı. güvenli sitelerden indirirsen bir şey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle düşünüyorum
hocam nerden indirdiniz bende aynı dertten korkuyorum yeni aldım sistemi trojenle ugraşmak istemiyorum da

CS2 SEÇKİN.
10 RDR2 parası çıkarın CS den.

uzun soluklu düşünürsek cs. Artı olarak 2 ay oynasan rdr2'nin parası çıkar bir sonraki indirimde beleş almış olursun.
rdr2 çok vakit isteyen bir oyun bütün gün evdeysen günde 5-6 saat oynar 1 ayda bitiririm dersen alınır yoksa sarmıyor.

uzun soluklu düşünürsek cs. Artı olarak 2 ay oynasan rdr2'nin parası çıkar bir sonraki indirimde beleş almış olursun.
rdr2 çok vakit isteyen bir oyun bütün gün evdeysen günde 5-6 saat oynar 1 ayda bitiririm dersen alınır yoksa sarmıyor.
güvenli yama bulamadım iade edip cs 2 seçkin alacağım

Rdr2 online oynamayacaksan rdr hesabı al 25 TL ye seçkin çek

şanslıysan ve düzenli oynarsan zaten 2 ayda falan seçkinin parası çıkar.

Günde 6 saat oynayarak 9 günde bitirdim oyunu. Kim günde 6 saat oynayarak 1 ayda bitiriyor hocam sallamayın. Sadece ana hikayeden gitse 40 saatte bitiyor zaten. Fazlaca vakit gömmeyi gerektiren bir durum yok.

Geri