Online oyuna para yediren kerizdir asıl. Hikayeli bir oyunu almak adamlara destektir ki daha fazla yapsınlar diye.bencede hikayeli oyunlara para vermek mantıklı değil maksimum 1 ay oynican silcen sonra
https://drive.google.com/file/d/1Tfh_KImMhrvKQjdilWGd1VDgIR9zD9hR/view Yamanın Linkigöster ozaman
gidip 50 dolara pubg skini mi alıyor? 15 dolar verip haftada 3 4 maç atarak 0.3dolar 2 dolar arası para kazanıyorsun paranı geri alıyorsun ve buna laf yapılıyorOnline oyuna para yediren kerizdir asıl. Hikayeli bir oyunu almak adamlara destektir ki daha fazla yapsınlar diye.
şu linkteki tüm siteler güvenilir burdan indirebilirsiniz. burda olmayıpta güvenli olan siteler de var fullprogramindir oyunindirvip dodi repacks skidrowcodex gibi.hocam nerden indirdiniz bende aynı dertten korkuyorum yeni aldım sistemi trojenle ugraşmak istemiyorum da
İntentte 25 TL ye rdr hesabı satılıyor birinden al işte hikaye için gireceksen gidip satın alman ile hiçbir farkı olmayacak25 TL'ye seckin mi cekelim
Biliyorum da, 25TL'ye seçkin al demişsin onu dedim.İntentte 25 TL ye rdr hesabı satılıyor birinden al işte hikaye için gireceksen gidip satın alman ile hiçbir farkı olmayacak
25 tl den sonra virgül koymayı unutmuşumDüzenli oynayacaksan kesinlikle seçkin. Ben zamanında 21lvl olduğum için ücret ödemedim, düzenli oynuyorum. Toplasak nereden baksan 100-110 dolarlık item düşürmüşümdür. Daha geçen hafta Bravo kasası düşürdüm, 53 dolar.