RDR2Rdr2 ps4de var aslında bitirdimde zaten fakat yeni PC aldığım için pcde de oynamak istiyorum bi yandanda zaten var oynamadigim oyunu alayım diyorum ne alayım sizce epicten
Cyberpunk al geç.Rdr2 ps4de var aslında bitirdimde zaten fakat yeni PC aldığım için pcde de oynamak istiyorum bi yandanda zaten var oynamadigim oyunu alayım diyorum ne alayım sizce epicten
Bende bu fikre daha yakınım epicin ücretsiz verme gibi bi sürprizi olmaz demiRdr2 mi cyberpunk mı desen net Rdr2 derim ama zaten oynamışsın. Cyberpunk da oyna.
İkisini alamam maalesef fifayida aldığım için para bittiikisini de al. Bir daha bu kadar uyguna bulamazsın.
Vermez.Bende bu fikre daha yakınım epicin ücretsiz verme gibi bi sürprizi olmaz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisini alamam maalesef fifayida aldığım için para bitti
4070 ekran kartı 30fpsden fazla vermez mi 2k ultradaOlmaz. 30FPS'de sürekli oynarım dersen Cyberpunk al geç.
Anladım hocam teşekkürlerVermez.
Yani epic'in iyi bir oyun vereceğine inanıyorum. En azından inanmak istemiyorum herkes gibi. İndirimler 10 Ocak'a kadar devam edecek zaten. Sürenin sonuna kadar bekleyin bence.Bende bu fikre daha yakınım epicin ücretsiz verme gibi bi sürprizi olmaz demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisini alamam maalesef fifayida aldığım için para bitti