RDR2 mi Elden ring mi başlasam?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,275
En son last of us serisini bitirdim

RDR2 2-3 kez indirip oynamayı çalışsam da sarmayip silmiştim

Elden ringi de görsellik açısından ilgimi çekmişti oyun elinizden tutup bir şeyleri anlatmadigi için öyle haritada boş boş gezinip ölmüştüm.

Souls geçmişim yok ama eğlenceli gibi duruyor özellikle valo ve CS gibi oyunlardan sıkılmış biri olarak iyi gelebileceğini düşünüyorum.

Uzun bir rundan sonra, uzun bir oyuna adapte olamazsınız. Ya biraz ara verin ya da araya kısa linear bir oyun sıkıştırın.

Uzun bir rundan sonra, uzun bir oyuna adapte olamazsınız. Ya biraz ara verin ya da araya kısa linear bir oyun sıkıştırın.
Linear oyunlar derken hangi oyunlar mesela

Linear oyunlar derken hangi oyunlar mesela
Düz çizgisel oyunlar. Haritada çok gezmeyeceğiniz, objektife hızlı ulaşabileceğiniz. Oyun süresi 20-30 saati geçmeyecek oyunlar. Ayrıca TLOU animasyon kalitesi çok iyi oyun, benzeri yok. Ondan sonra hangi oyunu oynarsanız hantal ve kalitesiz hissettirir. RDR2 hariç.

Düz çizgisel oyunlar. Haritada çok gezmeyeceğiniz, objektife hızlı ulaşabileceğiniz. Oyun süresi 20-30 saati geçmeyecek oyunlar. Ayrıca TLOU animasyon kalitesi çok iyi oyun, benzeri yok. Ondan sonra hangi oyunu oynarsanız hantal ve kalitesiz hissettirir. RDR2 hariç.
Çizgisel oyunları aslında daha severek oynarım.Şurda açık dünya bitirdiğim oyunları saysam pek bir şey çıkmaz benden GTA San ,vice City ,Dying light felan sayarım ancak.

RDR2 ye bir türlü ısınamadım açıkçası ilk bölümlerinde yavaş geçtiğini biliyorum ama bir kaç kez kurdum-sildim.Şuan bilgisayar da Dying light 2 yüklü mesela hikayesi umrumda değil sadece mekaniklerini sevdiğim için oynuyorum.

Elden ringi de görsellik açısından ilgimi çekmişti oyun elinizden tutup bir şeyleri anlatmadigi için öyle haritada boş boş gezinip ölmüştüm.

Souls geçmişim yok ama eğlenceli gibi duruyor özellikle valo ve CS gibi oyunlardan sıkılmış biri olarak iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Elden ring iyidir, sekiro oynamadıysan ilk onu oyna

bende öyle arada kaldım sonrasında silkroad indirdim A:SDASDSA eski günleri yad ediyorum.

İkiside sarar

Geri