başlıkta yazdığım iki oyun da indirimde ama hangisini alacağıma karar veremedim aklımda gta ve god of war da vardı ama onları sormuyorum bile, sizce hangisi
margot ablam diyor ise sorgulamam bileSence dostum RDR 2 tabii ki. RDR 2'de 350 saatim var ve hala oynuyorum. Spiderman'i 10 saat oynayıp kenara koyuyorsun bu çok önemli bi etken tabii ama sadece bu değil RDR 2 bambaşka güzellikte bir hikayeye sahip.
Hocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönündebaşlıkta yazdığım iki oyun da indirimde ama hangisini alacağıma karar veremedim aklımda gta ve god of war da vardı ama onları sormuyorum bile, sizce hangisi
İzlemekle oynamam aynı şey miHocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönünde
steam aile paylaşımını açacak kadar cömert isen hiçbirini izlememe gerek kalmayabilir, o kadar bütçem yok maalesef rdr2 alıcam gibi görünüyorHocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönünde
ama teşekkür ederim yanıtın içinHocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönünde