Neler Yeni

Rdr2 mi spiderman remestered mi

justme123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet alasoy
başlıkta yazdığım iki oyun da indirimde ama hangisini alacağıma karar veremedim aklımda gta ve god of war da vardı ama onları sormuyorum bile, sizce hangisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,380
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sence dostum RDR 2 tabii ki. RDR 2'de 350 saatim var ve hala oynuyorum. Spiderman'i 10 saat oynayıp kenara koyuyorsun bu çok önemli bi etken tabii ama sadece bu değil RDR 2 bambaşka güzellikte bir hikayeye sahip.

vladseras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Seras
Yani direkt gözün kapalı RDR 2 ama tabi bu Spiderman in kötü olduğu için değil. Sadece karşılaştırıldığı oyun aşırı güçlü :D RDR 2 den sonra Spiderman i alabilirsin bence.

kayn999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Melih Gumuskaya
başlıkta yazdığım iki oyun da indirimde ama hangisini alacağıma karar veremedim aklımda gta ve god of war da vardı ama onları sormuyorum bile, sizce hangisi
Hocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönünde

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam gow 2018 i alma onermem(ragnarok ise gozun kapali al) başka yerden izle gec tum gow serilerini bitirmiş biri olarak söylüyorum. Spiderman remastered cok iyi bir oyun oynadim bitirdim ağ atma mekanikleri falan super olmus. Rdr2 yi illaki biyerden falan izlersin ama o Spiderman de ag atma hissiyatini oynamadan hissedemessin.benim onerim sipderman remastered alman yönünde
İzlemekle oynamam aynı şey mi

justme123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet alasoy
steam aile paylaşımını açacak kadar cömert isen hiçbirini izlememe gerek kalmayabilir, o kadar bütçem yok maalesef rdr2 alıcam gibi görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama teşekkür ederim yanıtın için

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
ismail sağlam
rdr2 aldım 70 dk oynadım iade ettim ben beğenmedim şahsen

Top Bottom