Epic bakRDR2 ALMAK ISTIYORUMDUM AMA TUM FFARCRY OYUNLARI INDIRIMDE 3 TEN ITIBAREN HEPSINI ALMAK ISTIYORUM RDR2 BIR DAHA INDIRIME GIRER MI STEAMDE ACABA YILBASINDA FILAN NE YAPMALIYIM SIZCE
EPİCTE İKİSİ DE STEAME GORE PHALI SENCE NE ALMALIYTIMEpic bak
Rdr2 candırda tüm farcry seri ne karşı bilemedimRDR2 ALMAK ISTIYORUMDUM AMA TUM FFARCRY OYUNLARI INDIRIMDE 3 TEN ITIBAREN HEPSINI ALMAK ISTIYORUM RDR2 BIR DAHA INDIRIME GIRER MI STEAMDE ACABA YILBASINDA FILAN NE YAPMALIYIM SIZCE
Far cry 3 primal güzel 5 çok kötü bence 3 ten sonrası ve primal dışında hepsini kötü belki new dawn çünkü bir hikaye yok ortada boş boş tarikatları yok edip oyunu bitiyor sanki pubg oyunu gibi yani kesinlikle alınmaz bence hani hikaye yok abi hikayesiz oyun bitiyorRDR2 ALMAK ISTIYORUMDUM AMA TUM FFARCRY OYUNLARI INDIRIMDE 3 TEN ITIBAREN HEPSINI ALMAK ISTIYORUM RDR2 BIR DAHA INDIRIME GIRER MI STEAMDE ACABA YILBASINDA FILAN NE YAPMALIYIM SIZCE
198 OYUNUM VAR COGUNU OYNAMDADIM DAHA AMA FARCRY CCOK GUZEL INDIRIME GIRMIS OYUZDEN ARADA KALDIMRdr2 candırda tüm farcry seri ne karşı bilemedim
ÇOk oyunun yoksa farcry derim, drd2 efso bişe sonra alırsın indirime girermi zannetmem
3 KESIN ALMAK ISTIYORUM AMA DEVAM DA ETTIRMEK ISTIYORUM BASLAMISKEN ISTEFar cry 3 primal güzel 5 çok kötü bence 3 ten sonrası ve primal dışında hepsini kötü belki new dawn çünkü bir hikaye yok ortada boş boş tarikatları yok edip oyunu bitiyor sanki PUBG oyunu gibi yani kesinlikle alınmaz bence hani hikaye yok abi hikayesiz oyun bitiyor
Kesinlikle aralarında sadece farcry 3 var hikaye olarak bide primal olabilirSoruna gelirsek far cry serisinde güzel hikayeye sahip oyun yok. Rdr 2 almak daha mantikli.