Valo dene ortalama 200-250 alman lazım alamazsan islemcide sorun vardirvalorant hiç denemedim. Ama god of war da yt de ki değerlerler birebir veriyordu. 65 75 ayarlardaydı ultra da fsr kalite modunda
Valo dene ortalama 200-250 alman lazım alamazsan islemcide sorun vardirvalorant hiç denemedim. Ama god of war da yt de ki değerlerler birebir veriyordu. 65 75 ayarlardaydı ultra da fsr kalite modunda
Senin için oyunu açıp SS alicambakabilir misin seninkinde aynı mı görev yöneticisiyle nzxt de
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz de yüksek alıyorsunuz zaten işlemci çok kullanmıyor ekran kartı önemli diye biliyom.
5500 de çok farklıBen R5 5600 le valo da en yüksek de 450 500 FPS arası takılıyorum orta ayarda 700 leri görüyorum
Bekliyorum o zamanSenin için oyunu açıp SS alicam
evet ekran kartımın üstünde made in china yazıyor. şuan bilgisarda görev yöneticisinden ram lerin frekansına baktım 3200 olarak gözüküyor. Fakat Nzxt de 1 ram in verdiği frekans hızı 1200 mhz olarak gözüküyor? Sıkıntı nzxt de mi acaba?Alıntıyı görüntüle
Aynı ztn nzxt de PC açılışta ram kaç MHz se onu gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama sende muhtemelen nzxt hatalı o ram MHz çok az. kullanımda yavaşlık problemler vb yoksa sıkıntı yoktur nzxt yanlıştır.bakabilir misin seninkinde aynı mı görev yöneticisiyle nzxt de.
testteki viedoya baktım açık alanda atla giderken yapıyor hatta linkinide bırakiyim.Oyuna güncelleme gelmiştir veya testteki direkt ön tanımlı ultra yapıyordur siz ultra yaptıktan sonra msaa açıyorsunuzdur. Vsync kapalı mı mesela? Veya belki sizin oyun tam ekran değil çerçevesizdir tam ekran görünür ama farklı işler. Direkt siz de benchmark yapıp öyle karşılaştırın bence
Kankam evet ama o benchmark modu sen de yapabilirsin kolayca direkt onunla karşılaştırsan daha iyi olurint o kadar hızlı değil şuan indirememde. Zaten ekran kartını %99 kullanıyor. İşlemci yüzde %40 50 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
testteki viedoya baktım açık alanda atla giderken yapıyor hatta linkinide bırakiyim.adam 2 hafta önce paylaşmış.
Şehirde kaç oluyor kafama takıldı bu fpsValla bende 6650xt var ultra-yüksek fxaa msaa kapalı fsr kapalı çok rahat +60 alıyorum şehirde bazı yerlerde düşüyor ama olur o kadar
Şimdi denicem yazıcamBence kart normal hocam 34 FPS ye kadar düştü Max Max Max herşeyi açtım keskinlestirmelerde degisiklik yaparsak 50 civarı aynen bence tamamen normal çünkü ama iyi bişey var 63dereceyi geçmiyor kart