RDR2 RX590 ROG Wattman Settings Sorunu

tm ab. sen haklsııın ab. sen ne demek olduğunu biliyosun biz bilmiyoz ab. senin bilmediğin şeyleri biliyoz ab. allah rahmet eylesin sadece ölen kişiye denmez aB. "rahmet eylesin" ne demek aB? rahmet eylemek. yani yardım etsin anlamında. illa ölen kişiye denmiyor AB.
küçücük çocuksun belli konuyu kapa.

Bu küçümseme hakkını kendinizde bulamazsınız.AMD'nin belli serilerinde kronik bir hata ve çözümü zor bir hata.Rahmet kelimesinin TDK anlamını bilmiyorsanız insanları küçümseme hakkınız yok.
İyi forumlar.

@ExorenN geri dönüşünüzü bekliyorum. kartı sıfırmı aldınız 2.elmi?
Kartı sıfır aldım dediğiniz problem tamamen oyunla ilgiliymiş başka herhangi bir oyunda aynı hatayı almadım oyunu silip yüklemem yetti kart 3 aylık garantisi devam ediyor sıkıntı yaşasaydım garantiye yollayacaktım yardımınız için teşekkürler yinede.

Kartı sıfır aldım dediğiniz problem tamamen oyunla ilgiliymiş başka herhangi bir oyunda aynı hatayı almadım oyunu silip yüklemem yetti kart 3 aylık garantisi devam ediyor sıkıntı yaşasaydım garantiye yollayacaktım yardımınız için teşekkürler yinede.
siz kartı ne kadara almıştınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaw reis sen bana kartın fiyatını söyle pls kaça aldın çok merak ediyorum

vatandan 1900tlye aldım geçen 2 3 ay içinde
son kalan karttı şansıma bu denk geldi
iyi fiyata denk gelmişsiniz nası kaptınız anlamadım o fiyata. belliki vatan fiyatları yükseltmeyi unutmuş :D neyse gidin siz o kartı satın 5000TL ye. o fiyata 2060 alırsınız.

iyi fiyata denk gelmişsiniz nası kaptınız anlamadım o fiyata. belliki vatan fiyatları yükseltmeyi unutmuş :D neyse gidin siz o kartı satın 5000TL ye. o fiyata 2060 alırsınız.
Gerçekten çok şanslıyım son kalan kartı aldım birde xD peki 2060'ın fiyatı ne kadar düşüyor? satsam alabilirmiym 2060 gerçekten
ve nerde düşüyor fiyat ençok biliyorsan yardımcı olurmusun dostum

Gerçekten çok şanslıyım son kalan kartı aldım birde xD peki 2060'ın fiyatı ne kadar düşüyor? satsam alabilirmiym 2060 gerçekten
ve nerde düşüyor fiyat ençok biliyorsan yardımcı olurmusun dostum
amazonda 4800TL gigabytenin 3 fanlı modeli vardı. (amazon.tr)

Her şeyer bir küçük cocuksun lafı, her mesajıma gülücük, adama inşallah çözemesin demek aslın çocuk olan sensin bizde çok büyük dğeiliz ama en azından sağlıklı düşünebiliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,934
Üyeler
192,095
Son üye
LARTEXX
Geri