Yiğit Karslı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Arkadaşlar temmuz ayında epic games rdr2 yi vermek için rockstarla anlaşıyormuş tarzı bir yazı gördüm sizce olabilir mi böyle bişey
Aynen , doğrudur. CYBERPUNK 2077'yi de vereceklermiş Kasım'da hatta yanında birde The Witcher 3 GOTY vereceklermiş.Arkadaşlar temmuz ayında epic games rdr2 yi vermek için rockstarla anlaşıyormuş tarzı bir yazı gördüm sizce olabilir mi böyle bişey
Genelde söylentiler doğru çıkıyor ancak bu bana inandırıcı gelmiyor 200 tl lik yeni çıkmış bi oyun nasıl ücretsiz olacakArkadaşlar temmuz ayında epic games rdr2 yi vermek için rockstarla anlaşıyormuş tarzı bir yazı gördüm sizce olabilir mi böyle bişey
Arkadaşlar temmuz ayında epic games rdr2 yi vermek için rockstarla anlaşıyormuş tarzı bir yazı gördüm sizce olabilir mi böyle bişey
Yok daha nelerAynen , doğrudur. CYBERPUNK 2077'yi de vereceklermiş Kasım'da hatta yanında birde The Witcher 3 GOTY vereceklermiş.
Dalgayı bırak tsunami olmuş arkadaşın yaptığıarkadaş dalga mı geçmiş yoksa ciddimi anlayamadım
versin o anda cebim ve odamdaki bütün parayı bağışlıamArkadaşlar temmuz ayında epic games rdr2 yi vermek için rockstarla anlaşıyormuş tarzı bir yazı gördüm sizce olabilir mi böyle bişey
300tl oyun hacı çok pahalı ya bari 100e falan düşse güzel bi indirimle alırım da 300 nedirEğlence bir yana daha yeni çıkmış bir büyük bütçeli bir oyun ücretsiz olmaz hocam. Belki 5-6 sene sonra olur.