Jill Valentine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,672
TLOU2. Önce bitir.
yılın oyunu ödülleri tamamen fiyasko , bu yıl da astro bot diye bi oyuna verdiler kaç kişi oyunu duydu kaç kişi oynadı ve deneyimleyip zevk aldı ?Tlou2nin adı bile geçmez demişsin. En iyi sinematik, mekanik, animasyona sahip bir oyun.
Türkçe dublajı olması da çok iyi. Rdr2yle kapışır.
Ayrıca yılın oyunu ödülünü de aldı bildiğim kadarıyla rdr2nin yok.
Skill perkler rezalet diyorsun da her oyunun amacı skill perk kasmak değil ki. Eğer derdin yetenek geliştirme, bilmem kaç tane perk açmaksa git Cyberpunk oyna, orada sabaha kadar skill kasarsın.yılın oyunu ödülleri tamamen fiyasko , bu yıl da astro bot diye bi oyuna verdiler kaç kişi oyunu duydu kaç kişi oynadı ve deneyimleyip zevk aldı ?
sırf dublajı var diye oyuna iyi diyemezsinki, oyunun yarısına geldim sürekli etrafı lootlayıp duruyorum ve ne hikmetse 5 tane düşman geliyo hep arkadan yaklaşıp öldürmek durumunda kalıyorum ya dibine giricem palayla geçiricem ki gidene kadarda delik deşik ediyorlar ya da beklicem ki gelsin, yani silah kullanımı zevkli gerçekçi eyvallah ama mermi o kadar zor bulunuyor ki silahın tetiğine basmaktansa silahın kabzasıyla düşmanlara vuruyorum. yani oynanış açısından fazlada bi etkisi yok skil perkleri desen oralarda rezalet 2-3 şey koymuşlar karakteri güçlendiriyon.
bak sana daha da net bişi söylim,
RDR de karakter gelişimi var arthur morganın tavrı değişiyor etrafı değişiyor karakter bir karakter kazanıyor.
TLOU da öyle değil, oyuna başladım hırçın kız sonra lezbiyen oluyo sonra devam ediyon hala aynı küçüçük bir harita 2-3 keşfedilebilir alan 2 mermi bulup adamlara sıkıp ilerliyorsun başka bi olayı yok, serioussam ın animasyonlu versiyonu bildiğin
1 - şimdi dublaj bizim kitle için iyi olabilir ama genel oyun camiasi açısından bir + değilSkill perkler rezalet diyorsun da her oyunun amacı skill perk kasmak değil ki. Eğer derdin yetenek geliştirme, bilmem kaç tane perk açmaksa git Cyberpunk oyna, orada sabaha kadar skill kasarsın.
Part 1de baba-kız ilişkisi olan oyun part2de lezbiyenlik olayına döndü, bundan ben de rahatsızım zaten ama elin gavuru yapınca böyle yapıyor yapacak bir şey yok.
Türkçe dublajı var diye iyi demedim zaten oyunda türkçe dublaj olması türkler açısından çok iyi ve dublajı olmayan oyuna göre artıdır ayrıca dublaj çok kaliteli, misal spiderman oynamak istiyorum oyunda türkçe altyazı bile yok yama indirmekle uğraşıcam. Şuanda uncharted 4 oynuyorum orada da dublaj var ama bazen sesler falan az geliyo çok iyi çalışmıyor.
Oyunda mermi kıtlığı var ama ayarlardan mühimmat destegini ayarlayabiliyorsun veya sınırsız mermi açabiliyorsun( oyunu bitirdikten sonra gördüm)
Hep loot topluyorum, düşmanları hep arkaliyorum vs demişsin. Yani oyun gerçek hayata yedirilmiş ne bekliyorsun anlamadım.
Rdr2de en sevmediğim olay her yere atla gidiyorsun fast travel var ama oyun yine de fazla at sürdürüyor. At sürme simülasyonu diyenler maalesef haklı. Misal yoldan geçerken kadına yardim ettim evine götürmek için 3-5 dk yol gidiyorsun.
aynen süleyman çakırın da dediği gibi: ''bu kovboyların alayı top.zaten ben hep kızılderililerin tarafında olmuşumdur''.İkisi de mükemmel de escinsellik hastaligindan dolayi rdr daha önde benim icin.