Neler Yeni

rdr2 yeni başladım öneriler

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
rdr2 ye yeni başladım yaklaşık 12 saatim var çok şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
mehmet ali oğuz
çekirdek kola film tadında oyna gerisi önemsiz :)

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Oyunun bazı bölgelerinde saklı altın külçeleri var yanlış hatırlamıyorsam toplam 3K para yapıyordu. Onları toplayıp satabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Ben daha tren görevini yeni geçtim. Birini vurduğumda lootlamadan geçmediğim için şuanlık oyun çok yavaş ilerliyor. Adamları 5 dk da vurup bitiriyorsun lootlamaya başlayınca 10-15dk geçiyor.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ben daha tren görevini yeni geçtim. Birini vurduğumda lootlamadan geçmediğim için şuanlık oyun çok yavaş ilerliyor. Adamları 5 dk da vurup bitiriyorsun lootlamaya başlayınca 10-15dk geçiyor.
Zevkli olan o zaten

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Hızlı seyahati kamptan defterden aç normal haritada kamp kurup belli yerlere fast travel yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yigit aslan
Öneri möneri alma kardeşim Kendin araştır kendin çöz oyunu başka türlü zevki çıkmaz her şey hikaye değil. Hazineleri, gizli yerleri sen araştır bul. Sindire sindire oyna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tugay Kuru
Para bulmakta zorlanırsan ve istediğin silahları almaya paran yetmiyorsa haritanın belli bölümlerinde 500 dolara satılabilecek Altın Barları mevcut. Bunlardan hatırladığım kadarıyla 10 taneye yakın var. Parasız kalırsan aklında bulunsun. Youtubede RDR2 Gold Bar yazarsan kolaylıkla bulabilirsin. Ben silahlarımı modifiye edip görevleri çeşitli silahlarla oynayınca aldığım keyif artmıştı para sıkıntısı yaşamadan.

Ayrıca Challange'de verilen görevleri yapabilirsin. Ne kadar uğraştırıcı gibi gözükse de bazısı kafayı çalıştırıp görevi tamamlamak çok eğlenceli oluyor. Mesela bir görevde bir dinamitle 4 haydut öldür diyordu. Ben çok zorlamıştım fakat aklıma sonradan 4 tanesini bağlayıp yan yana koyup dinamit atmak aklıma gelmişti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,729
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom