Neler Yeni

rdr2 yeni başladım öneriler

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Para bulmakta zorlanırsan ve istediğin silahları almaya paran yetmiyorsa haritanın belli bölümlerinde 500 dolara satılabilecek Altın Barları mevcut. Bunlardan hatırladığım kadarıyla 10 taneye yakın var. Parasız kalırsan aklında bulunsun. Youtubede RDR2 Gold Bar yazarsan kolaylıkla bulabilirsin. Ben silahlarımı modifiye edip görevleri çeşitli silahlarla oynayınca aldığım keyif artmıştı para sıkıntısı yaşamadan.

Ayrıca Challange'de verilen görevleri yapabilirsin. Ne kadar uğraştırıcı gibi gözükse de bazısı kafayı çalıştırıp görevi tamamlamak çok eğlenceli oluyor. Mesela bir görevde bir dinamitle 4 haydut öldür diyordu. Ben çok zorlamıştım fakat aklıma sonradan 4 tanesini bağlayıp yan yana koyup dinamit atmak aklıma gelmişti :D
teşekkürler

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
rdr2 ye yeni başladım yaklaşık 12 saatim var çok şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Challengeları tamamla, haritadaki bütün şapka, silah gibi itemleri topla, her bulduğun kulübeye gir, araştır. Challengeları tamamlarsan trapper'dan özel kıyafet setleri yapabilirsin. Ek bir efsanevi hayvan için "master hunter" challengelarını tamamlamak zorundasın unutmadan söyleyeyim.

Oyundaki şapka, silah, altın gibi itemleri bulmak için aşağıdaki siteyi kullanabilirsin.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Envanterinde at diriltici kesinlikle bulundur atın ölürse ve dirilticin yoksa dönüşü yok

Yanlış hatırlamıyorsam ahırdan ve dükkanlardan alabiliyordun

bwNN

80+ Silver
İyi oyunlar kovboy . Oyunu izlemedim de oynamadımda kütüphanede ultime edition var ilerde PC olursa oynıcam

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tek bildiğim bir şey var: Beyaz renkli bir at varmış. Onu almalısın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
rdr2 ye yeni başladım yaklaşık 12 saatim var çok şey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Oyunda geri dönme imkanın olmuyor ve bazı şeyleri ileride yapamıyorsun.
Misal, Cycle-2'de almadığın/toplamadığın şeyleri ileride dönüp alamıyorsun veya öldürdüğün efsanevi hayvanları tekrar avlayamıyorsun.
Eğer üzerin dolu gezersen ve efsanevi hayvanların malzemelerini toplayamazsan/kaybedersen, bunları tekrar elde edemiyorsun.
Bu yüzden oyunu sadece görevden göreve koşarak değil, yaşayarak oynamanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom