RDR2 Yüklenmiyor W10

rimpalace

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar selam. RDR2 Fitgirl indirdim sonuç resimdeki gibi neden kurmaz bunu ?

Screenshot_2.png

5 saat böyle kalmış yatarken açtım sabah kalktım hala aynı

Arkadaşlar selam. RDR2 Fitgirl indirdim sonuç resimdeki gibi neden kurmaz bunu ?

Alıntıyı görüntüle

Crack cunku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Aga be resmen böyle setupları özlemişim

Alıntıyı görüntüle

rdr 2 ağır bir oyun direk full halini indirseydiniz keşke ben öyle yapmıştım.
Bunlarda baya sıkıntı oluyor windows sürümünden bile alaklı olabiliyor böyle setuplarda muhtemelen çözemezsin bunu 116gb'lık dosyayı indir illa oynamak istiyorsan ve hangi siteden indirdiğin önemli

• Başka bir yere kurmayı dene.Örneğin C'ye kuruyorsan D'ye, D'ye kuruyorsan C'ye kurmayı dene.
  • Gerekli boş alanın haricinde en az 10-20 GB daha boş alan olduğundan emin ol (oyundan oyuna göre değişir, mümkün olduğunca fazla olmalı).
  • Oyun yüklenirken pc'yi yormamaya dikkat et (gerekiyorsa yükleme esnasında kullanma).
  • Sanal belleği 2 kat arttırmayı dene.
  • Kullanıcı adında Latin harfler haricinde harfler varsa bu harfler olmadan yeniden adlandır (İ-ı-ğ-ü-ö-ş-ç).
  • UAC'ı geçici olarak devre bırak (Kullanıcı Hesap Denetimi).Asla uyarma olarak ayarlanabilir.
  • Unarc.dll nerde varsa bulup çok ayrı bir yere taşı (System32'de vs. vardır-silme önerilir).
  • Yükleme yaptığın dosya veya kurulum için oluşacak dosya ismi mümkün olduğunca kısa olmalı.
  • Setup'un uyumluluğunu Windows 7 olarak ayarlayıp yönetici olarak çalıştır.
  • Mümkünse arkada çalışan hiçbir uygulama olmasın (tarayıcı dahil).
  • Yükleme esnasında hiçbir koruma aktif olmamalı (sorumluluk size aittir).
  • Oyunun dosyaları eksiksiz olmalı (Utorrent'ten 'tekrar kontrol et' yapabilirsin).
  • Pc'ndeki bütün C++ Redistributable'lar eksiksiz olmalı (Windows 10 update'lerini kontrol edin).
  • Kurulumu 'Güvenli Mod'da çalıştır.
Listeyi hazırlayan Şehmuz'a teşekkür ederim.

arkadaşlar PC bomboş 400gb alanım var
normalde fitgirl setupları kuruyor fakat niyese rdr2 kurulmamış
116gb olanı indiririm
1337x ten indirdim
virüs programı yok

Geri