shiedabro 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 3,094 Reaksiyon skoru 1,566 4 Ocak 2023 #1 ayı postu görevini yaptım efsanevi ayıyı indirdim derisiyle her yeri geziyorum kasaba gittim satamadım nereye satarım bunu
ayı postu görevini yaptım efsanevi ayıyı indirdim derisiyle her yeri geziyorum kasaba gittim satamadım nereye satarım bunu
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,593 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 73,120 4 Ocak 2023 #2 Galiba dağın başında biri vardı, bir görevde gidiyorduk oraya yanılmıyorsam. Orası alıyordu ama konumu hiç yok aklımda
Galiba dağın başında biri vardı, bir görevde gidiyorduk oraya yanılmıyorsam. Orası alıyordu ama konumu hiç yok aklımda
shiedabro 80+ Silver Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 3,094 Reaksiyon skoru 1,566 4 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Galiba dağın başında biri vardı, bir görevde gidiyorduk oraya yanılmıyorsam. Orası alıyordu ama konumu hiç yok aklımda Devamı için tıklayın... bu postu atayım mı napayım kokmaz mı benle
Mehmet Yılmaz yazmış: Galiba dağın başında biri vardı, bir görevde gidiyorduk oraya yanılmıyorsam. Orası alıyordu ama konumu hiç yok aklımda Devamı için tıklayın... bu postu atayım mı napayım kokmaz mı benle
Liaraa 80+ Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 363 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 204 4 Ocak 2023 #4 shiedabro yazmış: ayı postu görevini yaptım efsanevi ayıyı indirdim derisiyle her yeri geziyorum kasaba gittim satamadım nereye satarım bunu Devamı için tıklayın... İngilizce oynuyorsan haritada "Trapper" olarak geçer, Türkçe yamada "avcı" olarak çevirmişler, oraya satabilirsin. Trapper Locations, Legendary Pelts and Outfits Guide (Where to Sell Legendary Bear Pelt) - Red Dead Redemption 2 Guide - IGN The Trapper in Red Dead Redemption 2 is a special merchant that can appear in several locations around the world, and will use pelts from Legendary Animals to www.ign.com
shiedabro yazmış: ayı postu görevini yaptım efsanevi ayıyı indirdim derisiyle her yeri geziyorum kasaba gittim satamadım nereye satarım bunu Devamı için tıklayın... İngilizce oynuyorsan haritada "Trapper" olarak geçer, Türkçe yamada "avcı" olarak çevirmişler, oraya satabilirsin. Trapper Locations, Legendary Pelts and Outfits Guide (Where to Sell Legendary Bear Pelt) - Red Dead Redemption 2 Guide - IGN The Trapper in Red Dead Redemption 2 is a special merchant that can appear in several locations around the world, and will use pelts from Legendary Animals to www.ign.com