RDR2'yi nasıl oynuyorsunuz?

Reaksiyon skoru
95
TR yamasız oynuyorum. Liseden kalma ingilizceyle yarım yamalak çeviriyorum da, anlamadığım diyaloglarda eksik hissediyorum oyunu oynarken. Yama yapsam Online'da ban durumu var. RDR2'yi yamasız nasıl oynuyorsunuz? Öneriniz nedir? Kendimiz çeviri yaparak oyunu kavrayabilir miyiz sizce?

Oyunun dosyalarını yedekleyip yama kur. Online gireceğin zaman eski dosyaları kullan tekrardan

TR yamasız oynuyorum. Liseden kalma ingilizceyle yarım yamalak çeviriyorum da, anlamadığım diyaloglarda eksik hissediyorum oyunu oynarken. Yama yapsam Online'da ban durumu var. RDR2'yi yamasız nasıl oynuyorsunuz? Öneriniz nedir? Kendimiz çeviri yaparak oyunu kavrayabilir miyiz sizce?
mod oldugu olmaz garantısı verılmez. ıcerısınde tr dıl destegı olmayan her oyunda yapılan yamalar ban rıskı tasıyor dıye bılıyorum. ama hıkaye ıcın tr yama yapıp sonradan yamayı kaldırırsan sorun olmaz.

Oyunu bitirene kadar offline modda TR yama ile oyna.

MC yamadan tr yama kur sorunsuz oynarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,765
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri