Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Re7 Gold & Village Gold Surumu 150 Tl!

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Çok rezil bir sistem ya Razer Gold, iade etseler bile bakiye sistemde kalır + sistemde bakiyeyi harcayacak adam akıllı bir şey yok. Önceden de mağdur olmuştum yine olan oldu akıllanmadık.
harbi şöyle bi göz gezdirdim de 150 iade yapsalar harcayacak başka bir şey yok puahauhua komedi olay gerçekten

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Oha ya mükemmel fiyat. Ben sadece gold olmayan Village için 150 verdim :/

DoguSglm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğukan Sağlam
Çok rezil bir sistem ya Razer Gold, iade etseler bile bakiye sistemde kalır + sistemde bakiyeyi harcayacak adam akıllı bir şey yok. Önceden de mağdur olmuştum yine olan oldu akıllanmadık.
Bizden adam olmaz steam den al işte

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Öyle yaparlarsa çok sıkıntı, cidden razerden beklemezdim

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Ya ben hiç yaklasmiyordum ilk alisverisimi yapayım dedim keşke yine yaklasmasaydim.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
ne oldu bayadır foruma girmemiştimde bende resident evil 7 bakıyordum mağdur olanlar olmuş özet geçecek var mı

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
ne oldu bayadır foruma girmemiştimde bende resident evil 7 bakıyordum mağdur olanlar olmuş özet geçecek var mı
razer bundle olarak olarak satışa sundu satın aldı herkes keyleri aktifleştirdik steamde.Sonrasında Razer keyleri iptal etti oyunlar steam hesaplarından çekildi.Razer tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.Muhtemel verilen paraları gold olarak iade edip geçecekler.

Emrec.756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Can
Henüz para iadesi veya razer gold alan varmı

Bilal539

80+ Silver
Ben mesaj attım sorunu çözmek için uğraşıyorlarmış bakalım nasıl sonuçlanacak.

Top Bottom