Read Dead Redemption 2 Alinir Mi ?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba, bir suredir Steam da indirimlere bakiyordum ve RDR2 indirime girmis sizce almalimiyim urun suanda 30 Euro gibi bir fiyati var alinir mi alir isem Dualshock 4 ile oynayacagim. Sizce daha cok indirime girermi ve bu oyunu 30 saat oynadiktan sonra SIKILMAK istemiyorum sizce sIkIlir miyim ?

Merhaba, bir suredir Steam da indirimlere bakiyordum ve RDR2 indirime girmis sizce almalimiyim urun suanda 30 Euro gibi bir fiyati var alinir mi alir isem Dualshock 4 ile oynayacagim. Sizce daha cok indirime girermi ve bu oyunu 30 saat oynadiktan sonra SIKILMAK istemiyorum sizce sIkIlir miyim ?
Screenshot_20221018-231806_Chrome.jpg

Su 3 yorum yeter diye dusunuyorum

Arkadasin varsa
Üniversite sınavına hazırlandığım için fazla oynayabileceğimi düşünmüyorum, hikayesini zaten korsan yollarla oynamıştım fakat bu fiyata bir daha düşer mi bilmiyorum.

Üniversite sınavına hazırlandığım için fazla oynayabileceğimi düşünmüyorum, hikayesini zaten korsan yollarla oynamıştım fakat bu fiyata bir daha düşer mi bilmiyorum.
Online ne kadar ki

hiç düşünmeden alınacak oyunların başında gelir bence

Hikayeli alinca online sahip olunuyormu ve kaca aldiniz
Evet sahip olunuyor.Bu yılın başında Yeni Ay yılı indirimde Sifu ile beraber kupon sayesinde 90 a getirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200TL üzeri sepete 130TL lik kupon veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Evet sahip olunuyor.Bu yılın başında Yeni Ay yılı indirimde Sifu ile beraber kupon sayesinde 90 a getirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200TL üzeri sepete 130TL lik kupon veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Anladim sagol ben yukarida kisileri karistirmisim bu arada

Online kısma hiç girmedim.Pek vaktim olmuyor ama girecek olan olursa girebiliriz.Oyunun hangi kütüphanede olduğu fark etmiyorsa tabi.
Etmiyordur buyuk ihtimal gta da falan etmiyordu, bende girmedim bilmiyorum ama gelirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri