F4IRFL4Y
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,587
- İsim
- Cengiz
Selam Dostlar
Öncelikle Oyunun 1.0 Versiyonun Çıkmasına Az Kaldığı İçin Ekip Arkadaşları Bulup Devamlı Oynamak İstiyorum Gelen Güncellemeleri Vb İçerikleride Başkaları İle Deneyimlemek İstiyorum O Yüzden Ekip Arkadaşları Arıyorum
200 Saat Oynamış Biriyim (Oyun İlk Çıktığından Beri Oynuyorum) Gerek Ekiple Gerek Tek Başıma
Zamanında Oyunun Büyük Sunucularında Moderatörlük Yapmış Birisiyim
CQB Eğitimini Profesyonel Olarak Oyunda Oldukça Kullanıyorum
RP Yapıyorum (İsteğe Bağlı Ama Daha Eğlenceli Bana Göre)
Mod Kullanıyorum (Telsiz - Tr Yama - Oyun İyileştirme)
Kendime Oynamak İsteyen 5 Arkadaş Arıyorum
Oyun Saati Önemli Değil
Rush Yapmayacak Sakin Oynayacak Kişiler Özellikle Aramaktayım
Not : Kendi Türkçe Seslendirme (Telsiz Sesleri) Ayrıca Yapmak İstiyorum Fakat Bir Ekibim Yok Düzgün Kaliteli Bir Ekip Olursa Türkçe Seslendirmede Yapabiliriz
Not 2 : Ayrıca Bir Ekip Kurup Ekibe Özel Unreal Engine 4 Üzerinden 3D Ünüforma Modları Yapmak İstiyorum Fakat Unreal Engine'den Pek Anlamıyorum Fakat Bilen Kişilerde Gelirse Birlikte Yapabiliriz
Oynamak İsterseniz : Steam Profilim - Discord İsmim : f4irfl4y
Öncelikle Oyunun 1.0 Versiyonun Çıkmasına Az Kaldığı İçin Ekip Arkadaşları Bulup Devamlı Oynamak İstiyorum Gelen Güncellemeleri Vb İçerikleride Başkaları İle Deneyimlemek İstiyorum O Yüzden Ekip Arkadaşları Arıyorum
200 Saat Oynamış Biriyim (Oyun İlk Çıktığından Beri Oynuyorum) Gerek Ekiple Gerek Tek Başıma
Zamanında Oyunun Büyük Sunucularında Moderatörlük Yapmış Birisiyim
CQB Eğitimini Profesyonel Olarak Oyunda Oldukça Kullanıyorum
RP Yapıyorum (İsteğe Bağlı Ama Daha Eğlenceli Bana Göre)
Mod Kullanıyorum (Telsiz - Tr Yama - Oyun İyileştirme)
Kendime Oynamak İsteyen 5 Arkadaş Arıyorum
Oyun Saati Önemli Değil
Rush Yapmayacak Sakin Oynayacak Kişiler Özellikle Aramaktayım
Not : Kendi Türkçe Seslendirme (Telsiz Sesleri) Ayrıca Yapmak İstiyorum Fakat Bir Ekibim Yok Düzgün Kaliteli Bir Ekip Olursa Türkçe Seslendirmede Yapabiliriz
Not 2 : Ayrıca Bir Ekip Kurup Ekibe Özel Unreal Engine 4 Üzerinden 3D Ünüforma Modları Yapmak İstiyorum Fakat Unreal Engine'den Pek Anlamıyorum Fakat Bilen Kişilerde Gelirse Birlikte Yapabiliriz
Oynamak İsterseniz : Steam Profilim - Discord İsmim : f4irfl4y