Sıkıcıydı ama real madrid gram haketmedi bence. Hakeden biri varsa o da dediğiniz gibi devleşen Courtois.Sıkıcı bir maçtı, hiç final havası yoktu. Liverpool'un kazanmasını isterdim ama Courtois devleşti resmen, onun sayesinde kazandılar.
Baskın Oynayan Liveye Karşı baskın oynamaya çalışırsan, seni o sahaya gömer. Real çok taktiksel oynadı, futbol böyle bir oyun.Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu
Zevksiz ama hocam böyle şampiyon olacaksak Türk takımlarıda olmasın rezalet seyir zevki yokBaskın Oynayan Liveye Karşı baskın oynamaya çalışırsan, seni o sahaya gömer. Real çok taktiksel oynadı, futbol böyle bir oyun.
Real Madridi severdim ama kazanacaksa böyle kazanmamalı bence iğrenç bir oyun ile şampiyon oldular komik. Liverpool ise hayal kırıklığı yazık oldu bu güzel oyunu bir golle süsleyemediler. 1 isabetli şutu olan real madrid şampiyon oldu
Öyle hocam alisson ortak etti reali cidden adından dolayı aldı kupayı. Bu kadar ezik oyun beklemiyordumŞimdi ki real kontra atak olmuş sadece. Yazık oldu buraya kadar şansa bala geldiler valla