Realme 12+ Şarjı az gidiyor

Mustafaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Telefonu alalı daha 3 gün oldu farkettiğim şey telefonun 1 saat 20dk da falan 100 den 66 ya düşmesi telefon 2000nit parlaklığa sahip olduğundan mı kaynaklı yoksa başka birşeymi parlaklığı yarıdan biraz az kullanıyorum.

Ekran yüzünden az gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim ekran Super amoled çok yiyor batarya

Telefonu alalı daha 3 gün oldu farkettiğim şey telefonun 1 saat 20dk da falan 100 den 66 ya düşmesi telefon 2000nit parlaklığa sahip olduğundan mı kaynaklı yoksa başka birşeymi parlaklığı yarıdan biraz az kullanıyorum.

Ekran yüzünden az gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim ekran Super amoled çok yiyor batarya

aynı telefonu aldım. bakalım pova 4ten sonra naneyi yedim mi batarya konusunda 😀 (kullanmaya basladiktan sonra konuyu guncellerim.)

bende normal gidiyor hocam. ama bütün bloatwareleri kaldırmanız lazım bütün tasarruf tedbirlerini uygulamanız lazım. prova 4 u her gün %25 şarj harcayarak 4 gün kullanıyordum ilk aldığım zaman. şu an kullanım süresi 2 yılda 3 güne düşmüş durumda. bakalım realme ne yapacak. ilerleyen dönemde pcmark battery test paylaşırım sizinle ona göre mukayese yaparsınız.

Geri