Peki Realme alırsam 3-4 sene sonra hızlı değerinde satabilir miyim?Kamera için S20 Fe, geri kalan yönlerde Realme GT 2.
Android tarafında çok özel cihazlar hariç hiçbir ürünü 3-4 yıl sonra hızlı ve değerinde satamazsın. Buna Samsung'da dahil.Peki Realme alırsam 3-4 sene sonra hızlı değerinde satabilir miyim?
Realme almayı düşünüyorum birazdan ana kamerasında OIS ile alakalı bir bilgi bulamadım OIS desteği var mı?Android tarafında çok özel cihazlar hariç hiçbir ürünü 3-4 yıl sonra hızlı ve değerinde satamazsın. Buna Samsung'da dahil.
var. ama bana gore en buyuk eksisi hafiza karti desteklememesi. ozellikle video çeken ve oyun oynayan birisi isen 128 gb yeterli gelmeyecektir.Realme almayı düşünüyorum birazdan ana kamerasında OIS ile alakalı bir bilgi bulamadım OIS desteği var mı?
Google Fotoğraflar ve fazlaca Cloud seçenekleri var. 11.59 TL'ye 200 GB Google Fotoğraflar alsan daha mantıklı.var. ama bana gore en buyuk eksisi hafiza karti desteklememesi. ozellikle video çeken ve oyun oynayan birisi isen 128 gb yeterli gelmeyecektir.
mesela benim telefonum da hafiza karti desteklemiyor habire videolari pcye yedeklemekten gina geldi.
Bende ikisi arasında kaldım. Tercihimi GT2 tarafında kullandım. Hafıza kartını problem bile etmedim. Bu dönemde artık internet üzerindeki depolayıcılarla çözüm çok basit.İki telefondan birisini alacağım hangisini tavsiye edersiniz?
Bende GT 2 sipariş ettim umarım memnun kalırım.Bende ikisi arasında kaldım. Tercihimi GT2 tarafında kullandım. Hafıza kartını problem bile etmedim. Bu dönemde artık internet üzerindeki depolayıcılarla çözüm çok basit.
Maalesef kılıf sayısı sınırlı.Bende GT 2 sipariş ettim umarım memnun kalırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kılıfı almayı düşünüyorum kendi kutudan çıkan kılıfını kullanmayı düşünmüyorum. İnternette silikon olarak sadece bu kılıfı bulabildim.
@TearzRealme Gt2 /gt Neo2 Campro Kamera Korumalı Silikon Kılıf-al3427 Fiyatları ve Özellikleri
Realme Gt2 /gt Neo2 Campro Kamera Korumalı Silikon Kılıf-al3427 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
her zaman internete erisimim olmuyor. hem de cloud hesaplarinda kisisel verilerimi tutmayi cok guvenilir bulmuyorum.Google Fotoğraflar ve fazlaca Cloud seçenekleri var. 11.59 TL'ye 200 GB Google Fotoğraflar alsan daha mantıklı.