Realtek Driver Sorunu ACİL

Reaksiyon skoru
27
Realtek High Definition Audio driver indirdim ve sesler bir anda az gelmeye başladı eski sürücüyü kaldırdı ve internetten indirdiğimi kurdu nasıl eski hale getiricem acil lütfen yardım edin

Realtek High Definition Audio driver indirdim ve sesler bir anda az gelmeye başladı eski sürücüyü kaldırdı ve internetten indirdiğimi kurdu nasıl eski hale getiricem acil lütfen yardım edin
Aygıt yöneticisine girin. Ardından Realtekin başlığını bulup sağ tık yapın. Özellikler diyin, çıkan pencerede sürüm yazan yere tıklayın ve orada eski sürüme dön butonuna tıklayın. Eski sürüme dönüş yapacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acil yazmışsın konuyu açar açmaz kaçmışsın hocam iyi iş valla :)

Son düzenleme:
Donanım kimliğini paylaş

Aygıt yöneticisine girin. Ardından Realtekin başlığını bulup sağ tık yapın. Özellikler diyin, çıkan pencerede sürüm yazan yere tıklayın ve orada eski sürüme dön butonuna tıklayın. Eski sürüme dönüş yapacaktır.

Acil yazmışsın konuyu açar açmaz kaçmışsın hocam iyi iş valla :)
:D
Ama ben internetten kendim bilgisayara indirdim ve kendim kurdum. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ses kısık gelmeye başladı.
Aygıt yöneticisinde realtek bulamıyorum. Bunları buldum ve bunlarda da önceki sürüme dön gibi bir şey yok.
Screenshot_1.png

Donanım kimliğini paylaş
bu dediğimi yapıp bana yolla daha sonra ddu ile ses kartı sürücünü kaldıracaksın sorun çözülecek

bu dediğimi yapıp bana yolla daha sonra ddu ile ses kartı sürücünü kaldıracaksın sorun çözülecek

:D
Ama ben internetten kendim bilgisayara indirdim ve kendim kurdum. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ses kısık gelmeye başladı.
Aygıt yöneticisinde realtek bulamıyorum. Bunları buldum ve bunlarda da önceki sürüme dön gibi bir şey yok.Alıntıyı görüntüle
En yukarıda ağ bağdaştırıcıları kısmı var. Oraya tıkla, orada "Realtek" ile başlayan kısım olacak. Oradan dene bir de.

Ekrana sığmadığı için en son bölümlerini çektim ikisininde başında HDAUDIO yazıyor.
Screenshot_4.png

Sanırım cihaz HP. Tam ismi nedir?

hocam ben o kodları internette aratmam lazım lütfen sadece alttakini kopylayıp buraya yapıştır
Haklısın onu yazmak uğraştırır :) bekle atıyorum hemen
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282&SUBSYS_103C22CE&REV_1000 Bu en alttakinin. Yani High definition audio aygıtının.

Sanırım cihaz HP. Tam ismi nedir?
Hiç bilmiyorum. Cihaz yaklaşık 8 senelik dede diyorum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,837
Üyeler
184,988
Son üye
Furlan57
Geri