Neler Yeni

realtek kurmaya çalışıyorum ama olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Erdoğan
beyler selam bugün format attım realtek yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor bir çok sitede denedim ama olmadı bilgisi olan var mı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bi hata alıyorsun
Reis ben format attıktan sonra bütün driveri kurdum en son realtek kaldı anakartın sitesinden indirdim kurulum yapıyor sonradan bilgisayarı yeniden başlatın diyor başlatıyorum açıldığında uygulama yüklenmiş olmuyor pek çok siteden de indirdim olmuyor önceden format attığımda realtek kurulu olarak açılıyordu bilgisayar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Realtek büyük ihtimal ses kartını kuracaksın. Anakartın nedir ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
beyler selam bugün format attım realtek yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor bir çok sitede denedim ama olmadı bilgisi olan var mı acaba ?
ddu diye ekran kartı silme programı var ya onu indiriyorsun sağda ekran kartı driveri kaldırma deyilde seslerle ilgili bişi olcak onu kaldırıyorsun sonra realtek progrmını kuruyor. bende öle oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu diye ekran kartı silme programı var ya onu indiriyorsun sağda ekran kartı driveri kaldırma deyilde seslerle ilgili bişi olcak onu kaldırıyorsun sonra realtek progrmını kuruyor. bende öle oldu.
tam anlamadım reis ya

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
dc çağırırsan gelebilirim yardım etmeye

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
pc de realtek yoksa sesimiz gitmez mi?

fozruk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Foerboz
Realtek büyük ihtimal ses kartını kuracaksın. Anakartın nedir ?
Merhabalar bu konuyada yardımcı olabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,048,446
Üyeler
166,375
Son üye
erdoganaltu
Top Bottom