Hacı sen Doğu Türkistan'ı ne sanıyorsun senin burada hakaretler ettiğin İslam onların yaşam biçimi. Şeriat diye ağlıyorsunuz ya orada insanlar şeriat için mücadele ediyor sen orayı İzmir mi sanıyorsun zaten Çin de adamların hem etnik yapısı hem dini ile uğraşıyorlar. Filistin ne kadar Müslümansa Türkistan da o kadar Müslüman.Doğu Türkistana kadar sorunum yok adamla.
Banane hangi yaşama biçimiyle yaşamak istediği çokta umrumda değil Türk zulm görüyor beni ilgilendiren bu ayrıca bir daha beni islam düşmanlığıyla suçladığında hakaret ettiğin İslam cümlesinde kanıt sunmazsan sonun iyi olmayacak, benim derdim Türkün zulüm görmesidir konum budur.Hacı sen Doğu Türkistan'ı ne sanıyorsun senin burada hakaretler ettiğin İslam onların yaşam biçim
Tamam ben de diyorum ki senin konun Müslüman olmayan Türklerin zarar görmesi midir?Banane hangi yaşama biçimiyle yaşamak istediği çokta umrumda değil Türk zulm görüyor beni ilgilendiren bu ayrıca bir daha beni islam düşmanlığıyla suçladığında hakaret ettiğin İslam cümlesinde kanıt sunmazsan sonun iyi olmayacak, benim derdim Türkün zulüm görmesidir konum budur.
Kargaşaya sürükleme beni bana hakaret ettiğimi göster susup defolup giderim.Tamam ben de diyorum ki senin konun Müslüman olmayan Türklerin zarar görmesi midir?
Birde sonum neden iyi olmayacak yoksa bizim içinde mi bir İsrailiniz var?
İçlerinde Müslüman var ama genel olarak asimile oldular. Çoğu Müslüman değil.Müslümanlar hocam ama Recep baltaş herkesi işid sanıyor.
Onca iğnelemeye rağmen bu soğuklukta cevap vermen hayret verici. Ama görüşünü çok beğendim ağzına sağlık.Kargaşaya sürükleme beni bana hakaret ettiğimi göster susup defolup giderim.
Benim için konu dini inancı o şu bu olmadan Türkün zarar görmesi
Işid ile uygur türklerini bir tutması kendisini ezik göstermiş oldu.Adam yine olayı ne yapıp edip ateistliğine bağlayıp çini aklamayı başarmış.Türk düşmanlığı için inancı kullanmak çok komik.
Tamam hacı bilemedik ben sadece forumda çoğu üyenin İslam'a karşı ön yargılı olduğu ve senin de sık sık İslamcıları sevmediğini vurguladığını bildiğim için söyledim.Kargaşaya sürükleme beni bana hakaret ettiğimi göster susup defolup giderim.
Benim için konu dini inancı o şu bu olmadan Türkün zarar görmesi