Tekem Paşa
80+
Yeni mi fark ediyorsun?Attığı tweetlere bakarsan zaten anlamak çok zor değil ve haklı olduğu konular da var
Din düşmanlığını haklılık olarak görmeyin. Tamam herkes kendi inancını içinde yaşasın okey ama gerici tayfayı hedef almadan onlar üzerinden tümevarım yaparak bütün bir dine küfür ve hakaret etmek yanlışYeni mi fark ediyorsun?Attığı tweetlere bakarsan zaten anlamak çok zor değil ve haklı olduğu konular da var
Konudaki tweetten bahsetmedim zaten bence de yanlış dine hakaret vs. ancak haklı olduğu tweetleri de var demek istemiştim.Din düşmanlığını haklılık olarak görmeyin. Tamam herkes kendi inancını içinde yaşasın okey ama gerici tayfayı hedef almadan onlar üzerinden tümevarım yaparak bütün bir dine küfür ve hakaret etmek yanlış
Testlerde 4 yanlış 1 doğruyu gerçek hayatta 1 yanlış bütün doğruları götürürKonudaki tweetten bahsetmedim zaten bence de yanlış dine hakaret vs. ancak haklı olduğu tweetleri de var demek istemiştim.
Keşke bizim ilçeye denk gelse de kelebeği taksam şunaBu yakında dayak yer demedi demeyin Zaten kıl herifin teki
Haddini cidden fazla aşıyorKeşke bizim ilçeye denk gelse de kelebeği taksam şuna
Yeni mi fark ediyorsun?Attığı tweetlere bakarsan zaten anlamak çok zor değil ve haklı olduğu konular da var
Aynen öyle haklı olduğunu bir tweet.Twitin bir kısmı doğru evet ama ifade ediş biçimi yanlışç