Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ciddiye alan var mı?
Ciddiye alan var mı?
Adam tehdit etmeyi marifet sanıyorsunuz yazık kafanıza klasik islamcı zihniyeti.Keşke bizim ilçeye denk gelse de kelebeği taksam şuna
Yer tabi bu ülkenin zihniyeti ortada çünkü.Bu yakında dayak yer demedi demeyin Zaten kıl herifin teki
Ya arkadaş bıçak parmağınıza değse koşa koşa annenize gideceksiniz babanız yaşındaki adama dediğinize bakın. Yaş kaç 13 falan mı? Kartondan kale seniKeşke bizim ilçeye denk gelse de kelebeği taksam şuna
Türkiye'de İslam'ı eleştirirsen başına her şey gelebilir bu ülkede yobaz sayısıda az değil bir kişi eleştirdi öldürüldü turan dursun mesela.Üslubu yanlış ama haklı. İslam; Geri kalmış ve açıkça çağa ayak uyduramayan bir inanç seklidir. İslam’ı tam olarak uygulamak icin dünya çarklarını tamamen değiştirmen falan gerek.
Kufur dışında haklı.
Hoş görü diniYa arkadaş bıçak parmağınıza değse koşa koşa annenize gideceksiniz babanız yaşındaki adama dediğinize bakın. Yaş kaç 13 falan mı? Kartondan kale seni
Ağzını topla lan saygısız. Babanın oğlu mu lan bunların Muhammed i diyorsun?Klasik müslo konu başka dinlere hakaret etmek olunca seve seve yaparlar fakat dinlerine en ufak laf ettiğiniz de 5 yaşında ki bir çocuk gibi benim dinime saygısı yok benim dinime hakaret ediyor diye ağlıyor.
Şaşırmamak lazım bunların muhammedi de böyleydi bunların başka bir şekilde davranmasını da bekleyemezdik.
Babasının oglu mu olması lazım muhammedi demesi icin?Ağzını topla lan saygısız. Babanın oğlu mu lan bunların Muhammed i diyorsun?
Hoşgörü dini deyip milletin kafasını kesecek derece agrasif, saldırgan ve sinirli olmaları şako muHoş görü dini
Bunların mohammedi.Ağzını topla lan saygısız. Babanın oğlu mu lan bunların Muhammed i diyorsun?
Az sonra bana dini inançlara saygısızlıktan uyarı da verirler.Bunların mohammedi.
Saygı karşılıklı olur bir bunu öğrenemediniz.
Babamın oğlu değil arabın oğlu.